K. Ivanova atskleidė, kuo ją lepina mylimasis savaitgalio rytais: tai – tradicija | KaunoDiena.lt

K. IVANOVA ATSKLEIDĖ, KUO JĄ LEPINA MYLIMASIS SAVAITGALIO RYTAIS: TAI – TRADICIJA

  • 9

Šį šeštadienį televizijos žiūrovų laukia jau dešimtą sezoną pradėjusi kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“. Į eterį laidą sugrįžta atsinaujinusi – prie ilgametės laidos vedėjos Ilonos Juciūtės prisijungs iš Šri Lankos kilęs profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage, todėl kulinarinės kovos taps dar azartiškesnės ir įdomesnės, mat Dilanas taps priešininkų komandos vedliu.

Pirmojoje sezono laidoje samčius surems muzikos grupės „Kristal“ narės Kristina Ivanova ir Donata Ramanauskaitė, o sunkioji užduotis įvertinti, kurios patiekalas bus gardesnis, atiteks jų bičiulei ir scenos kolegei Julijai Jegorovai.

Laidos viešnių laukia itin kovinga dvikova bei dviejų gardžių patiekalų receptai. Burtai lems jog Kristina, padedama Ilonos Juciūtės, gamins sveikuoliškus sojų dribsnių kukuliukus su kreminiu cukinijų padažu, o jos priešininkė Donata, kartu su Dilanu, kepsninėje čirškins kiaulienos nugarinę brendžio ir garstyčių padaže.

Mes su Andriumi turime tradiciją, kuri man didžiausia dovana. Tai sekmadienio rytas, kuomet mano vyras man kepa blynus.

Kaip laidoje pasakos merginos, priešingai nei azartiškoje kulinarinėje dvikovoje, kasdieniniame gyvenime grupės narės nėra linkusios konkuruoti ir kiekviena sako žinanti savo vaidmenį komandoje.

„Net ir po įtemptos, koncertų pilnos vasaros vis tiek dar norisi laiką leisti kartu, nepavargstam viena nuo kitos, derinam laisvą laiką su darbu, todėl net nebuvome kada susipykusios. Mes kiekviena turime savo vietą scenoje ir už jos, tad tų pykčių ar noro užgožti kitas scenos koleges nepasitaikė“, – laidoje atviraus Donata.

Jaunatviško maksimalizmo nestokojanti grupės lyderė Kristina Ivanova – itin veikli moteris. Ji aktyviai muzikuoja, vadovauja savo įkurtai grožio studijai, su seserimi kuria apyrankes, o neseniai išleido ir savo kosmetikos liniją. Po varginančių darbo dienų ar įtempto koncertų maratono, ji ramybę randa mylimojo Andriaus glėbyje.

„Mes su Andriumi turime tradiciją, kuri man didžiausia dovana. Tai sekmadienio rytas, kuomet mano vyras man kepa blynus“, – laidoje pasakos Kristina.

Ant sparnų pakylėta bei aistringa meile besidžiaugianti – ir šio ryto kulinarinio ryto teisėja Julija Jegorova. Mat dar šią vasarą ji atšoko savo vestuves su mylimuoju Karoliu. „Vyras, net ir po vestuvių, vis dar lepina, ir tikiuosi, kad tas medaus mėnuo niekada nesibaigs ir tęsis visą gyvenimą“, – laime džiaugsis Julija.

Kaip seksis šio ryto viešnioms kulinarinėje kovoje, kokių kuriozinių situacijų merginoms teko patirtį koncertų metu bei kurios – Kristinos ar Donatos – gamintas patiekalas labiau patiks Julijai – paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

gabriele

na ir aš parašysiu. mano mylimasis man ryte į lova atneša kavos ir į užpakaliuką bučiuoja švelniai.

xxx

ir kam tai įdomu?

Anonimas

Oi kokia svarbi žinia,net skaityt nesinori.Jau ir Kaunakiemis šlamštą kiša.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS