K. Ivanova: jis užmiršo mano gimtadienį! | KaunoDiena.lt

K. IVANOVA: JIS UŽMIRŠO MANO GIMTADIENĮ!

Gyvenime ne viskas saldu, ne viskas patinka ir ne viskas rožėmis klota. Su dainininke, grožio studijos vadove Kristina Ivanova – apie tai, kas jai nepatinka, nemalonu ar baisu.

– Koks buvo labiausiai nuvylęs vyro poelgis?

– Kai pamiršo mano gimtadienį. Tai buvo senokai, tačiau vis dar pamenu. Pasielgta labai paaugliškai, pernelyg jaunatviškai.

– Erzinantis žmogaus charakterio bruožas?

– Nepunktualumas.

– Nepatikęs patiekalas?

– Lietiniai su bananais. Karti patirtis. Kartą labai smarkiai apsinuodijau. Nuo to laiko negaliu į tą patiekalą net pažiūrėti. Taip pat nemėgstu labai aštrių patiekalų ir paprikų.

– Labiausiai nepatinkanti automobilių gamintojų kompanija ar modelis?

– „VW Golf“. Nemaloniausi prisiminimai susiję su vairuojančiaisiais būtent šiuos automobilius. Žmonės, sėdintys už „VW Golf“ vairo, mus bandydavo net taranuoti, elgdavosi įžūliai ir chuliganiškai.

– Atgrasiausia šiuolaikinės civilizacijos savybė?

– Abejingumas. Daug mačiau situacijų, kai žmonės abejingi, palieka kitus nelaimėje, vienišus, pavyzdžiui, pargriuvusius gatvėje. Nekart buvau tokių įvykių liudininkė ir stengiausi padėti. Papasakosiu vieną paskutiniųjų.

Prie mano grožio studijos yra didelė požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, joje užsidegė konteineriai. Turėjau gesintuvą, puoliau gesinti, ugnis liepsnojo smarkiai, o žmonės abejingai ėjo pro šalį. Kai kurie net paklausdavo: „Ką jūs čia darote?“ Degė statybinių medžiagų atplaišos, kurias sunku užgesinti, tad iškvietėme ugniagesius. Toks žmonių abejingumas tiesiog užmuša.

– Didžiausią baimę kelianti stichija?

– Ugnis ir viskas, kas susiję su ugnimi. Mačiau, kaip dega artimų žmonių namai. Kartą, kai buvau 13–14 metų, buvau viena namuose. Užsiliepsnojo gruzdintuvė. Liepsna pakilo iki lubų. Buvo baisu, bet tėvai išmokė, kaip elgtis tokiu atveju. Greitai užmečiau apklotą ir ugnis užgeso.

– Nemaloniausia pasaulio, Lietuvos įžymybė?

– (Juokiasi.) Apie lietuvį kalbėti būtų labai nepadoru. Tai – vyras, dainininkas. Labai nepatinka jo pigus viešumas. Iš pasaulio garsenybių labai nepatinka Lindsay Lohan, kuri nekart pastebėta apsvaigusi nuo narkotikų, alkoholio, daug kartų buvo teista. Labai prastas pavyzdys jauniems žmonėms. Jaunas žmogus (L.Lohan – 26 metais – red. pastaba), o taip greitai save nuvarė.

– Labiausiai nuvylęs filmas?

– Iš pastarųjų – filmo apie vampyrus „Saulėlydis. Brėkštanti aušra“ antroji dalis. Nevykęs siužetas. Išėjau po pusės filmo.

– Bauginantis gyvūnas ar vabzdys?

– Gyvatė. Nenorėčiau jos liesti. Nors vorai man patinka ir neša laimę, tačiau didelio plaukuoto tarantulo ir kitų nariuotakojų giminės atstovų nenorėčiau sutikti savo kelyje.

– Labiausiai erzinanti Kristinos Ivanovos savybė?

– Pernelyg kruopštus planavimas. Mėgstu labai labai daug planuoti. Ir per daug į priekį. Daug tų planų subliūkšta. Realizuotų tebūna trečdalis.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

to sakykim

Ar cia sarkazmas?

ir dar

Pas jas net per ausis protas išbėga , ir iš kur tik tokios šušaros imasi ?

Barborytė

Dieve, dieve kokia "gviazda",bloga jau skaityti spaudą, nes apart šitų "žvaigždžių " daugiau nėra nieko
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS