K. Rimdžius negali pamiršti I. Stasiulevičiūtės „sijono–diržo“ | KaunoDiena.lt

K. RIMDŽIUS NEGALI PAMIRŠTI I. STASIULEVIČIŪTĖS „SIJONO–DIRŽO“

  • 0

TV3 laidos „Vilnius gyvai“ stiliaus ekspertas Kęstas Rimdžius savo kolegę Ievą Stasiulevičiūtę ne kartą yra pavadinęs viena žaviausių Lietuvos stiliaus ikonų. Tačiau šio penktadienio laidoje, kurią žiūrovai pamatys 16.30 val., Ievai teks nurausti, mat Kęstas atvirai išpasakos, koks buvo Ievos įvaizdis jiems susipažinus.

Rugsėjo pradžioje į Vilnių sugrįžtantys studentai kasmet patraukia garsaus stilisto K. Rimdžiaus dėmesį. „Kai vidury dienos matai merginą, desperatiškai bandančią įveikti akmenuotą Pilies gatvę avint 15 centimetrų aukštakulniais, tai jai tiesiog norisi padėti. Ji sukelia užuojautos jausmą, o ne susižavėjimą, – tikina stilistas. – Bet noriu pasakyti studentams, – nesijaudinkite ir nepersistenkite – praeis pusė metų ir jūs natūraliai įvažiuosite į sostinės stiliaus vėžes.“

Vienas gerų pavyzdžių – pati I. Stasiulevičiūtė, į Vilnių iš Kauno atvažiavusi prieš 8 metus. „Labai gerai prisimenu, kaip atrodei: šlapias plaukų efektas, „natūralus“ soliariumo įdegis – 3 nudegimo laipsnis, ir sijonas, kurį mes vadiname diržu“, – laidoje „Vilnius gyvai“ išklos K. Rimdžius, priversdamas Ievą kvatoti.

Kaip studentams provincialumą pakeisti stilingo miestiečio įvaizdžiu? Kokius madingus drabužius įsigyti šį rudenį? K. Rimdžiaus patarimai – jau šį penktadienį, 16.30 val., TV3 pramoginių naujienų laidoje „Vilnius gyvai“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS