Kaip sutirpo 20 V.Genytės kilogramų? | KaunoDiena.lt

KAIP SUTIRPO 20 V.GENYTĖS KILOGRAMŲ?

  • 0

Dainininkę Vaidą Genytę nesunku supainioti su studente. Puikių kūno formų moteris trykšta energija ir sako, kad taip gerai kaip dabar dar niekada nesijautė. Prieš dešimtmetį ji buvo putlutė, bet 20 kilogramų ištirpdė drastiška dieta.

Dainininkę Vaidą Genytę nesunku supainioti su studente. Puikių kūno formų moteris trykšta energija ir sako, kad taip gerai kaip dabar dar niekada nesijautė. Prieš dešimtmetį ji buvo putlutė, bet 20 kilogramų ištirpdė drastiška dieta.

Vaida nesimaivo sakydama, kad geri genai – Dievo dovana. Moteris prisipažįsta, kad siekdama išsaugoti puikią figūrą privalo save kontroliuoti. "Visą laiką – įtampa, visą laiką galvoji, ką dedi į burną. Visą laiką stebi, ką valgai, kad nebūtų per daug. Visą laiką kontrolė yra", – pasakojo V.Genytė TV3 laidoje "Tobula moteris".

Prieš grįždama į sceną V.Genytė turėjo antsvorio – 159 cm moteris tada svėrė beveik 70 kg. Atsikračiusi 20 kg Vaida nenori net prisiminti, kokios drastiškos dietos griebėsi. "Tiesiog susikūriau tokią dietą, kad per dieną nesuvartočiau daugiau nei 400 kalorijų. Aišku, tos 400 kalorijų praktiškai yra badas. Juk vien obuolyje – 80 kalorijų", – TV3 laidos "Tobula moteris" vedėjai Ingai Norkutei-Žvinienei pasakojo moteris.

Į apstulbusios vedėjos klausimą, ką vis dėlto ji valgė, V.Genytė atsakė kvatodama: "Aš kokį mėnesį nevartojau nei kiaušinių, nei duonos, nei mėsos. Valgiau vaisius, daržoves, gėriau sultis. Kartais – pieno produktus. Dažniausiai – kefyrą." Vaida šypsodamasi patarė moterims šiukštu nesekti jos pavyzdžiu – jos dieta, leidusi suvartoti vos 400 kalorijų per dieną, buvo tikras gyvenimas pusbadžiu.

"Taip gyvendamas pradedi kitaip vertinti maistą – kiekvieną grūdelį ryžių. O ir kopūstas ar salotos lapas atrodo toks skanus, kad prie jo nereikia net riebaus padažo. O kadaise įsivaizdavau, kad tik pilna lėkštė kotletų su bulvėmis gali būti skanūs pietūs", – yra pasakojusi V.Genytė.

Dabar ji retai kada pietums renkasi sotų kepsnį. Vietoj jo žinoma moteris kur kas mieliau gamina salotas su žuvimi. Dėl to dainininkė visai nesisieloja – ji vis dar prisimena laikus, kai prieš grįžtant į sceną teko gyventi pusbadžiu.

Sukantiesiems galvą dėl dietų astrologė Palmira Kelertienė pranešė neįtikimą naujieną. "Šie metai – Saturno metai. Jie labai palankūs lieknėti. Tie, kurie svajoja susimažinti svorį, turi susiimti. Kitas toks geras periodas pasitaikys tik po septynerių metų", – laidoje dėstė P.Kelertienė. Vis dėlto astrologė įspėjo, kad mesti svorį nebus taip lengva, kaip norėtųsi.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS