Kalėdų Senelis ruošiasi kelionei aplink Žemę | KaunoDiena.lt

KALĖDŲ SENELIS RUOŠIASI KELIONEI APLINK ŽEMĘ

  • 1

Kalėdų Senelis jau pakeliui. Tiesa, kelionę pradeda aplink savo rezidenciją Suomijoje. Likus savaitei iki Kalėdų, tai puiki treniruotė prieš vienos nakties stebuklą visame pasaulyje, praneša LNK.

„Iki Kalėdų dar reikia daug ką nuveikti, bet čia yra labai protingi ir darbštūs elfai. O aš tiesiog susitinku su žmonėmis ir linksminuosi prieš Kalėdas“, – sakė Kalėdų Senelis.

Tačiau ne visi Kalėdų Senelio pagalbininkai nori linksmintis namuose – reikalauja vis ilgesnių atostogų.

„Kai kurie šiaurės elniai šiuo metu atostogauja. Pavyzdžiui, Rudolfas atostogose, jis man pažadėjo, kad šiais metais atostogos trumpos – tik 360 dienų ir po to jis vėl bus čia“, – pasakojo Kalėdų Senelis.

Kalėdų šeimininkui svečių netrūksta. Pernai jį aplankė beveik tiek žmonių, kiek gyvena Vilniuje – daugiau nei pusė milijono. Šiemet tikimasi dar daugiau.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Į Kalėdų Senelio rezidenciją atvykusios Anabelė ir Aleksandra šiemet laiškų jam nerašė. Visgi, kartu su tėvais nusprendė, kad norus pasakys tiesiai Seneliui į ausį.

Tačiau norėti neužtenka. Kalėdų Senelio apsilankymas garantuotas tik tiems, kurie atsiduria gerųjų sąraše.

„Manau, kad vaikai visada žino, ar jie yra gerųjų ar neklaužadų sąraše. Jie visada pažįsta save. Aš dažnai jų klausiu, bet jie gana sąžiningi. Geriausias būdas – būti nuoširdžiam. Bet reikia atsiminti, jog niekas negali būti geras visą laiką. Svarbiausia stengtis iš visų jėgų“, – kalbėjo Kalėdų Senelis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Lietuvoje \\\\\\...//////

liks tuščias maišelis,kaip ir lietuvaičių kišenės.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS