Komikas atsakė į S. Lipnės kaltinimą patyčiomis: siūlo „nusivalyti ašaras šimtiniais banknotais“ | KaunoDiena.lt

KOMIKAS ATSAKĖ Į S. LIPNĖS KALTINIMĄ PATYČIOMIS: SIŪLO „NUSIVALYTI AŠARAS ŠIMTINIAIS BANKNOTAIS“

  • 21

Prieš kelias dienas verslininkė ir nuomonės formuotoja Simona Lipnė išreiškė pasipiktinimą dėl komikų dueto „Nešvankiai“ paviešintos parodijos, kuriame pašiepama moters kvepalų reklama. Socialiniuose tinkluose S. Lipnė išplatino atvirą laišką, kuriame pasisakė prieš patyčias ir atviravo, kad blokuoja tuos, kurie pamėgo komikų kurtą parodiją. Tarp užblokuotųjų – ir komikas Paulius Mikolaitis, geriau žinomas Paul de Miko vardu. Savo „instagram paskyroje“ jis paskelbė atsaką Simonai Lipnei. Jame kaltina moterį perdėta reakcija ir kritikos vadinimą patyčiomis.

Po stiprios Simonos Lipnės reakcijos į parodiją, P. Mikolaitis ironiškai reiškė susirūpinimą, kad buvo užblokuotas. Anot jo, verslininkė ir trynukų mama įsižeidė dėl kritikos „objektyviai banaliai ir idėjiškai menkavertei reklamai.

Paul de Miko nuomone, Simona Lipnė yra viešas asmuo, tad komentarai jos atžvilgiu yra einantis palydovas – viešumo kaina.

„Siūlyčiau pasižiūrėti į veidrodį, nuryti nepatikusias replikas, nusivalyti ašaras šimtiniais banknotais ir nustoti išsidirbinėti, (žodis pakeistas iš necenzūrinio) devalvuojant realius probleminius reiškinius.

 

Komikų duetas „Nešvankiai“ savo kurtoje parodijoje pašiepė Valentino dienai skirtą S. Lipnės reklamą.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nešvankiai (@nesvankiai)

Apie garsių žmonių mokamą viešumo kainą ir patyčias pastaruoju metu kalba vis daugiau to liečiamų asmenybių. Atviram pokalbiui neseniai ryžosi ir Ieva Zasimauskaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Bobute

Nu kokios opios tos musu jaunos ponios. Viena neseniai virkavo del figuros vingrybiu po MAMA apdovanojimu, kita dabar po reklamos. Nugi nelyskit eterin ir niekas nespilkavos. O jei lendat, juk visokiu pastebejimu atsiras, kam patinki, o kam ir ne. Ir tada ner ko virkaut.

bloga mergaitė Simona

Komikų šurikų "baerius" užblokuoti? Kaip taip galima!

Patarejas

Na siais laikais ligoniai vadinami komikais ... Kokia publika , tokie ir " komikai "
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS