Iš koncerto V. Bareikis grįžo nuskeltu dantimi | KaunoDiena.lt

IŠ KONCERTO V. BAREIKIS GRĮŽO NUSKELTU DANTIMI

  • 4

Energingasis atlikėjas Vidas Bareikis savo koncertą Vokietijoje atsimins dar ilgai.

Lietuvių jaunimo bendruomenės kvietimu kartu su savo grupe „VB gang“ į audringiausiais vakarėliais garsėjantį Berlyną atvykęs Lietuvos muzikos scenos uraganas V. Bareikis į Lietuvą grįžo ne tik su gausybe puikių sėkmingo koncerto emocijų, bet ir nuskeltu priekiniu dantimi.

Dainos „Nervai“ metu atlikėjas šėlo tarp publikos ir vienam žiūrovui pataikius ranka į mikrofoną atlikėjo dantis neatlaikė.

„Apie tokią situaciją jau esu girdėjęs ne kartą, kai vienam ar kitam atlikėjui mikrofonas padailina šypseną, bet pačiam tai buvo pirmas toks įvykis. Berlyno „Nervai“ tikrai buvo patys audringiausi ir antrojo dainos pakartojimo metu publika tiesiog ėmė „poginti“ ir visaip trankytis vieni į kitus. Vieno susidūrimo metu pajutau, kad burnoje turiu dalį savo danties“, – įspūdžiais dalinosi V.Bareikis.

Į jo koncertą Berlyne susirinko labai spalvinga ir įvairi publika. Klubo „Panke“ salėje buvo galima sutikti tiek lietuvių, tiek vokiečių. Su pastaraisiais atlikėjas bendravo vokiškai.

Vieno susidūrimo metu pajutau, kad burnoje turiu dalį savo danties.

„Man patinka ir tinka visokie žiūrovai. Visus juos vertinu ir gerbiu. Pamatęs, kad salėje yra ir vokiečių klausytojų, pabandžiau prisiminti savo vokiečių kalbos pamokas mokykloje. Vėliau daugelis sakė, kad tai buvo gana rišli kalba. Bet didžiausias šio koncerto netikėtumas man visgi buvo 4 klausytojai iš Bremeno, kurie nepatingėjo ir specialiai į šį koncertą važiavo 300 kilometrų. Jie taip pat buvo pasipuošę sportiniais kostiumais ir mintinai mokėjo beveik visas mano dainas. Po koncerto pabendravęs su jais sužinojau, kad tai buvo pirmasis jų apsilankymas mano koncerte gyvai. Tokie momentai žavi ir įpareigoja“, – atvirai kalbėjo V. Bareikis.

Koncertas Vokietijoje buvo viena paskutiniųjų „repeticijų“ prieš didžiausią šių metų Vido Bareikio šou. Gruodžio 16-osios vakarą visą Lietuvą šiais metais apkeliavęs orginalusis atlikėjas surengs šimtąjį turo #vb100 koncertą.

Vilniaus „Siemens“ arenoje susirinkusi publika išgirs ne tik didžiausius V.Bareikio hitus, tarp kurių „3 Kanados“, „Babkės“, „Pusvalanduko“ ar dantį nusinešusieji „Nervai“, bet ir pamatys originalų, spalvingą šou.

„Šiomis dienomis mano grafikas yra kaip niekada įtemptas. Repetuojame, ruošiame programą  koncertui, taip pat režisuoju visą koncerto šou dalį. Norisi padaryti kuo didesnę šventę tiek sau, tiek žiūrovams, kuriems ruošiame daug gerų siurprizų. Jau greitai atskleisime dar daugiau koncerto detalių. Tik dabar prie visų darbų dar teks pridėti ir apsilankymą pas odontologą“, – šypsojosi V. Bareikis.

GALERIJA

  • Iš koncerto V. Bareikis grįžo nuskeltu dantimi
  • Iš koncerto V. Bareikis grįžo nuskeltu dantimi
  • Iš koncerto V. Bareikis grįžo nuskeltu dantimi
I. Jūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Geriau butu visus ismuse, butu grazesnis klounas.

I.

Ligonio kliedesiai o ne menas.

vladas

Ką ten mikrofonas.Matomai vokietį užkniso tas jo bliovimas,tai gavo į dantis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS