Kulinarijos šou „Didžiosios Britanijos kepėjų kovos“ – ir lietuvės pasirodymas | KaunoDiena.lt

KULINARIJOS ŠOU „DIDŽIOSIOS BRITANIJOS KEPĖJŲ KOVOS“ – IR LIETUVĖS PASIRODYMAS

  • 1

Vasarą TV8 televizija paruošė puikių staigmenų savo žiūrovams. Nuo šio sekmadienio per TV8 žiūrovai galės mėgautis visame pasaulyje žinomu ir vienu populiariausių kulinarinės realybės šou – „Didžiosios Britanijos kepėjų kovos“. Žiūrovai išvys šeštąjį sezoną, kuriame dalyvauja lietuvė Ugnė Bubnaitytė. Keliolika metų Londone gyvenanti moteris laisvalaikiu užsiima kultūrizmu ir dievina gaminti. Sužibėjusi britų kulinariniame šou, lietuvė tapo tikra įžymybe.

„Didžiosios Britanijos kepėjų kovos“ šou pasižymi itin sudėtinga ir ilga dalyvių atranka. Pretendentai turi užpildyti septynių puslapių paraiškos formą, paskui – ne trumpesnis nei 45 min. pokalbis telefonu. Tada kelionė į Londoną pokalbiui su prodiuseriu, taip pat reikia pristatyti keletą savo ruoštų kepinių. Ir tai dar ne viskas! Dar laukia keli patikrinimai ir išbandymai prieš kameras, o galiausiai – pokalbis su psichologu, kuris turi įvertinti, ar dalyvis galės atlaikyti įtampą, keliolika valandų per dieną trunkančius filmavimus ir užgriuvusį populiarumą.

Dar keli įdomūs faktai apie šou:

– Vidutiniškai kiekviename kepinyje naudojama nuo 12 iki 20 ingredientų, tačiau Frances Quinn 2014 metų finale savo pyragui panaudojo net 124!

– Šou metu nenaudojamos indaplovės, nes jos per garsiai veikia, bet to nedaro ir šou dalyviai, indus plauna specialiai tam skirti darbuotojai.

– Kiekvieną šou filmavimo dieną visos orkaitės yra patikrinamos, ar veikia nepriekaištingai, iškepant tradicinį anglišką pyragą „Victoria sponge cake”.

„Didžiosios Britanijos kepėjų kovos“ – sekmadienį 17 val. per TV8. Dar viena staigmena šio TV kanalo žiūrovų lauks mėnesio pabaigoje – nuo birželio 29 d., kiekvieną darbo dieną 9 val. ryto bus rodomas naujas pasimatymų realybės šou. O visą vasarą savaitgaliais 14 val. prie TV8 ekranų kviesime daržo ir sodo entuziastus – rodysime itin mylimą laidą „Svajonių sodai“.

GALERIJA

  • Kulinarijos šou „Didžiosios Britanijos kepėjų kovos“ – ir lietuvės pasirodymas
Laidos kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

O jetus

Jau kelintais metais filmuota? Juokdariai!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS