L. DiCaprio vaidins legendinį prezidentą T. Ruzveltą | KaunoDiena.lt

L. DICAPRIO VAIDINS LEGENDINĮ PREZIDENTĄ T. RUZVELTĄ

  • 0

Panašu, jog „Paramount Pictures“ bendrovė baigia derybas su L. DiCaprio dėl jo vaidmens naujoje biografinėje juostoje apie 26-ąjį Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentą Teodorą Ruzveltą.

Filmo režisieriumi bus šiam aktoriui puikiai pažįstamas M. Scorsese, su kuriuo L. DiCaprio kartu dirbo ir puikių rezultatų pasiekė tokiuose filmuose kaip „Niujorko gaujos“ (angl. „Gangs of New York“), „Aviatorius“ (angl. „The Aviator“), „Infiltruoti“(angl. „The Departed“), „Volstryto vilkas“ (angl. „The Wolf of Wall Street“) ir kt. Aktorius ir režisierius šiuo metu jau dirba ties dviem kitais filmais, taigi tai būtų trečiasis filmas, kuriame šiuo metu kartu dirbtų L. DiCaprio ir M. Scorsese.

Filmo gamyba rūpinsis jau minėta „Paramount Pictures“, kartu su „Appian way“ (Jennifer Davisson), kurios įkūrėjas yra pats L. DiCaprio, „Sikelia Productions“ (M. Scorsese ir Emma Koskof) ir Chuck Pacheco. Scenarijaus rašymas patikėtas Scottui Bloomui.

T. Ruzveltas buvo itin ryški asmenybė. Karjerą pradėjęs kariniame jūrų laivyne, T. Ruzveltas vėliau tapo Niujorko valstijos gubernatoriumi ir Jungtinių Amerikos Valstijų viceprezidentu. T. Ruzveltui einant viceprezidento pareigas, buvo nužudytas JAV prezidentas Viljamas Makinlis, ir T. Ruzveltas tapo jauniausiu JAV prezidentu istorijoje. Be viso to, prezidentas rūpinosi gamta ir nacionalinių parkų išsaugojimu, o tai puikiai dera L. DiCaprio asmenybei, kovojančiai su šiandieninio pasaulio klimato kaitos problemomis.

www.buvaukine.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS