S. Loren artimieji nerimauja – gali prireikti ilgos reabilitacijos | KaunoDiena.lt

S. LOREN ARTIMIEJI NERIMAUJA – GALI PRIREIKTI ILGOS REABILITACIJOS

  • 1

Po patirtos traumos skubiai kino deivei Sophiai Loren atlikta operacija praėjo sėkmingai, tačiau, pasak užsienio spaudos, gali prireikti ilgos reabilitacijos.

Kaip rugsėjo 24-ąją pranešė „The Hollywood reporter“, S. Loren patyrė rimtą šlaunikaulio lūžį ir aktorė atsidūrė medikų rankose – prireikė skubios operacijos.

Anot užsienio žiniasklaidos, garsi moteris, kino ikona susilaužė klubo kaulus nukritusi vonios kambaryje.

Prognozuojama, kad rugsėjo 20 d. 89-ąjį gimtadienį atšventusios Sophios laukia ilgai trunkanti reabilitacija. Neoficialių šaltinių teigimu, artimieji nerimauja dėl jos sveikatos būklės.

S. Loren rūpinasi abu jos sūnūs – Carlo ir Edoardo Ponti. E. Ponti yra žinomas italų režisierius, jaunesnysis aktorės Sophios ir prodiuserio Carlo Ponti vyresniojo sūnus bei dirigento C. Ponti jaunesniojo brolis.

Pasak spaudos, po sėkmingai praėjusios operacijos kino žvaigždei reikia pailsėti ir atgauti jėgas.

Žinią apie garsenybės traumą pranešė jos vardo restoranas, kurį S. Loren atidarė Lombardijos širdyje – Milane – praėjusių metų spalį.

Aktorei turėjo būti suteiktas miesto garbės piliečio vardas, tačiau šią ceremoniją teko atidėti neribotam laikui, kol Sophia pasveiks ir sustiprės.

Grožio ikona, kino deive tituluojama Sophia buvo pirmoji užsienio aktorė, pelniusi „Oskarą“, sukūrusi daugybę įsimintinų vaidmenų ir apdovanota ne vienu prestižiniu apdovanojimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pastaba žurnalistams

Ne "susilaužė nukritusi", o "susilaužė griūdama". Nukristi galima nuo ko nors, o paslydus galima tik pargriūti. Be to, kaulai lūžta griuvimo metu, t. y. griūvant, o ne po to, taigi net nelogiška rašyti "susilaužė nukritusi"... Gerbkite lietuvių kalbą ir pačius save!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS