Laidos vedėja tapusi A. Kulitaitė – nepataisoma romantikė | KaunoDiena.lt

LAIDOS VEDĖJA TAPUSI A. KULITAITĖ – NEPATAISOMA ROMANTIKĖ

„Tikiu, kad bet kokioje vietoje ir bet kokiomis aplinkybėmis susitikę du panašių sielų žmonės tikrai gali sukurti patvarius santykius ir eiti į ateitį kartu“, – įsitikinusi naujo pasimatymų šou „Pasakyk man – taip!“ vedėja ir žinoma nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė. Ji pripažįsta: rinkdamasi laidos vedėjos amatą išgyvena dar vieną gyvenimo avantiūrą.

Atskirti širmos

LNK portale prasideda vasaros aklųjų pasimatymų šou „Pasakyk man – taip!“ maratonas. Čia dalyvių pasimatymai vyksta poroms atliekant skirtingas užduotis, jų metu kiekvienas dalyvis turi šansą vis artimiau pažinti antrąją pusę. Pasimatymai trunka trumpai, bet po pirmojo įspūdžio dalyviai sprendžia – tęsti bendravimą po filmavimo ar išsiskirti.

Be to, visi laidos „Pasakyk man – taip!“ aklieji pasimatymai vyksta atostogų sostinėje Palangoje, kur žmonės jaučiasi laisviau. Sugebėti atsipalaiduoti – labai svarbu, nes įtampos šiame šou tikrai pakanka, mat dalyviai nė nenumano, su kuo eis į pasimatymą: juos iki pat laidos finalo skiria širma. Pasimatymo įkarštyje nukritus širmai pora lieka pabendrauti ir turi apsispręsti – bus kartu ar suks skirtingais keliais.

„Laidos dalyviai iš pradžių vienas kito nemato. Pirmiausia jie išgirsta vienas kito balsą, tada gali klausinėti pačių įvairiausių, įdomiausių ar pikantiškiausių klausimų. Po keliolikos minučių dalyvių paklausiu, ar jie nori vienas kitą pamatyti. Žinoma, visi atsako teigiamai, tada ir prasideda visos įdomybės – jų reakcijos ir kaip pokalbis tęsiasi jau vienas kitą pamačius“, – pasimatymų šou eigą pristato pati jo vedėja.

Kupidonė Agnė

A.Kulitaitė prisipažįsta, kad nuo senų laikų jaučia norą supažindinti žmones, jei tik pajaučia, kad jie turi bendrų temų ir galėtų patikti vienas kitam. Tai – azartiškas reikalas, sako ji.

Savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje mergina net turi rubriką, pavadinimu „Kupidonė Agnė“. „Kuris laikas mėgau fotografuoti savo vienišus draugus, pažymėti ir įkelti juos į savo „Instagram“ istorijas. Tą matydami mano sekėjai vis atsiųsdavo tai priekaištą, tai prašymą, kad irgi norėtų mano instagrame atsidurti, nes yra vieniši, o pažinčių programėlėse nesiseka. Taigi, po kažkiek laiko pradėjau tai daryti ir savo paskyroje. Taisyklės paprastos: atsiųsti man žinutę specialiame laukelyje, kad nori dalyvauti, ir po 24 valandų dažniausiai iš kelių šimtų, o kartais ir tūkstančio kandidatų išrenku dešimt laimingųjų. Kartais panelių, kartais vaikinų“, – pasakoja socialinių tinklų žvaigždė.

A. Kulitaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Ji sako „taip“ gyvenimui

A.Kulitaitė dažnai verčia save gyvenimui sakyti „taip“, nes jis – trumpas. „Turime jį gyventi taip, kad mirties akivaizdoje prabėgtume savo atsiminimus lyg įdomų filmą. Įdomiausi filmai tie, kuriuose daug nuotykių. Todėl ir esu tokia avantiūristė“, – neslepia ji.

„Tai – mano, kaip laidos vedėjos, debiutas, bet visą laiką jaučiausi puikiai ir atsipalaidavusi. Neleidau sau per daug išgyventi, kad esu žalia, kad tai galbūt pamatys laidos žiūrovai. Stengiausi būti savimi. Susimausiu – gerai, nesusimausiu – dar geriau, tačiau gyvenimas bet kokiu atveju juk tęsis“, – savo naujausią gyvenimo avantiūrą vertina pati A.Kulitaitė.

Pasirodo, kad aklųjų pasimatymų šou „Pasakyk man – taip!“ dalyviai yra tokie patys avantiūristai kaip ir laidos vedėja. „Kai kurie, žinoma, labai norėjo pabūti televizijoje, išvysti, kaip dirbama už kameros, kiti buvo atėję pasireklamuoti patys ar savo veiklų, na, ir, žinoma, liko tie, kurie tikrai ten ieškojo meilės“, – dalijasi ji.

Kai kurie dalyviai dar ilgai išliks A.Kulitaitės atmintyje – pati laidos vedėja neišvengė antros pusės ieškančių dalyvių dėmesio. „Kažkiek flirto buvo, noro nusifotografuoti susiglaudus irgi, bet aš stengiuosi nepainioti darbo su emocijomis ar jausmais, todėl manau, kad testą čia išlaikiau ir išlikau šalta“, – sako ji.

Namų darbai prieš pasimatymus

Įsivaizduokite, dar per pirmą pasimatymą jus stebi penki žmonės, iš kurių du jus visą laiką filmuoja! Įtampos yra.

Gyvenant pažinčių programėlių laikais, gyvas pirmasis susitikimas nėra jau toks dažnas, žmonės nuo to atpratę, pastebi A.Kulitaitė.

„Įsivaizduokite, dar per pirmą pasimatymą jus stebi penki žmonės, iš kurių du jus visą laiką filmuoja! Įtampos yra. Vis dėlto tikiu, kad bent jau keli žmonės tikrai tęsia bendravimą pasibaigus laidai. Net neabejoju, mano romantiškoji pusė taip linkusi tikėti“, – prisipažįsta ji.

Ar santykiai susipažinus tokiame šou gali būti iš tiesų patvarūs? A.Kulitaitė nepraranda tikėjimo: „Aš gana didelė romantikė. Tikiu, kad bet kokioje vietoje ar bet kokiomis aplinkybėmis susitikę du panašių sielų žmonės tikrai gali sukurti patvarius santykius ir eiti į ateitį kartu“.

Nors ji pati mėgsta pažinčių programėles, nėra patyrusi visiškai aklo pasimatymo – kiekvieną sykį prieš eidama į pasimatymą A.Kulitaitė pasidomi žmogumi, su kuriuo susitiks. „Kartais per daug, nes jau pasimatymo metu žinau jo močiutės vardą ir ką valgė pusseserė pusryčiams. Niekada neičiau į pasimatymą su žmogumi, kurio socialiniai tinklai nėra informatyvūs arba atrodo nepatikimai. Gyvename pavojingais laikais ir, nors šampaną mėgstu, aš linkusi nerizikuoti“, – prisipažįsta žinoma nuomonės formuotoja.

LNK interneto televizijos žiūrovai kas savaitę matys po naują „Pasakyk man – taip!“ seriją.

GALERIJA

  • A. Kulitaitė
  • A. Kulitaitė
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

LAPE SIAURINE

jo,graztinis zodis,nepataisoma

...

Ji lesbe ir lbgt palaiko

Onė

Kokia laida tokia ir merga
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS