Lietuviškoji Kim Kardashian ir Vytenis – meilę atradę vienišiai | KaunoDiena.lt

LIETUVIŠKOJI KIM KARDASHIAN IR VYTENIS – MEILĘ ATRADĘ VIENIŠIAI

  • 1

Ne veltui yra sakoma, kad kuo labiau netiki meile, tuo didesnių pokštų ji iškrečia.

Tuo šį rudenį įsitikino bandanti išgarsėti Justina Globienė (JustINKa), dėl pomėgio tobulinti kūną praminta lietuviškąja Kim Kardashian, ir LNK televizijos projektuose išgarsėjęs elegantiškasis dainininkas Vytenis Partikas, praėjusį rudenį sukūręs vaikinų grupę „Jie“. Abiejų dainininkų socialinių tinklų paskyrose liepsnote liepsnoja aistra, suteikianti pagrindo nesibaigiančioms gerbėjų apkalboms.

Meilė įsiplieskė akimirksniu

„Ar tai tikra? Neslėpsiu, kad atrodo, jog viskas daroma tik dėl reklamos“, –rašoma ne viename komentare po atvirai erotiškomis dviejų įsimylėjėlių asmenukėmis. Bet pažįstantys Vytenį ir JustINKą, nė akimirkos neabejoja, jog atlikėjų širdys liepsnoja – jų abiejų akys spindėte spindi laime, o būdami kartu, vienas nuo kito nenuleidžia žvilgsnio.

Kaip atsitiko, kad Vytenis ir JustINKa, dar visai neseniai abu kaip vienas tvirtinę, jog meilė, kažkada sudaužiusi širdis, jiems niekada nebebus svarbi, staiga tapo neatskiriami?

Vytenis tikina, kad Amūras savo strėlę į jų širdis paleido per Klaipėdos miesto šventę. „Buvome su bendrais draugais, kai Justina mane pamatė ir pagauta impulso šūktelėjo: „Iš kur gavote tokį gražų vaikiną?“ Nesu pratęs, kad merginos man sakytų komplimentus, todėl praradau žadą ir tik žvilgtelėjau į jos pusę. Justinai pasirodė, kad esu arogantiškas ir nedraugiškas, man dingtelėjo mintis, jog ko jau ko, bet „o lia lia pupytės“ tai nenoriu. Vis dėlto tikriausiai kritau jai į akį, ir kai netrukus susitikome Donatos Virbalaitės šventėje, užsimezgė draugystė – atradome bendrų interesų, nes ir Justina, ir aš gyvename iš darbo grožio industrijos srityje“, – sakė profesionaliu stilistu-koloristu Kaune ir Tauragėje dirbantis Vytenis. 

Kosmetologe dirbanti ir permanentinius makiažus daranti Justina gyvena Londone, abu turi įsipareigojimų klientams, tačiau trečią kartą susitikus netikėtai įsiliepsnojo abiejų gyvenimus iš pagrindų keičianti meilė.

Vytenis sako, kad už ją yra dėkingas savo draugams – žaviajai  Miai, charizmatiškajai Donatai, stilistei Ingai Bagdonaitei, projekto „Dydžio (r)evoliucija“ laimėtojai Vitalijai Jonikaitei ir kitiems, pastebėjusiems, kaip jie vienas kitam tinka ir pasistengusiems suvesti specialiai tam rengtame susitikime. 

Tačiau jo išvakarėse Justina pakvietė Vytenį atvažiuoti į Klaipėdą, kur ji apsistoja grįžusi  iš Londono. Vienos nakties viešnagė tapo karštų jausmų kupina savaite, po kurios apie išsiskyrimą abiem nesinorėjo net galvoti.

Todėl Vytenis dviem savaitėms išsivežė Justina į Tauragę, kur jo laukė klientės. „Patys stebimės, kokiu greičiu vystosi mūsų santykiai. Jaučiame, kad jausmai su kiekviena diena stiprėja ir mes nebegalime vienas be kito gyventi“, – atvirauja Vytenis.

Atgaivino sudiržusias širdis

Tokia pat atvira ir Justina, socialinių tinklų puslapiuose prisipažinusi, jog dėl Vytenio eina iš proto.

„Tu esi tas, dėl kurio aš  einu iš proto. Tu atgaivinai mano suledėjusią širdį. Ačiū tau, mano angele, kad atskridai, esi ir tikiuosi, dar ilgai būsi. Ačiū tau už šypseną mano veide, už aidintį juoką, ir už kantrybę. Ačiū tau, kad pamilai mane tokią, kokia esu. Šalia tavęs galiu būti savimi, galiu vėl mėgautis gražiomis akimirkomis, o svarbiausia – jausti tai, ką buvau pamiršusi – MEILĘ“, – prie atviru erotiškumu spindinčios fotografijos savo sekėjams rugsėjį rašė J. Globienė.  

Aštuonerių metų sūnų auginanti atlikėja jau buvo ištekėjusi, bet jausmams išblėsus, paliko vyrą.  Nesusiklostė ir dar keli kiti jos santykiai, todėl susitikusi Vytenį apie naują jausmą nė negalvojo.

„Per pastaruosius metus daug visko nutiko. Nebuvau vieniša, bet ir laiminga nesijaučiau. Tam reikia stiprių jausmų, o juos užgesino skaudūs įvykiai, todėl su buvusiais partneriais keliai išsiskyrė. Nusivyliau meile, sakiau draugams, kad noriu gyventi tik dėl sūnaus, dėl savęs. Iš tiesų, kai draugės lakstė po klubus, aš buvau ištekėjusi ir čiūčiavau vaiką“, – neslepia nuoskaudų Justina.

Bet vos tik įspūdingo grožio moteris pareiškė, jog meilės jai nereikia, likimas atsiuntė Vytenį. Šis buvo toks pat įskaudintas meilės, kaip ir Justina, jokių naujų santykių neieškojo ir  gyvenimo permainų neplanavo – seniai nusprendė visas jėgas skirti profesiniam tobulėjimui ir muzikinei karjerai.

„Taip, abu  bijojome likti įskaudinti, bet peržengėme baimę ir nusprendėme kovoti dėl savo meilės. Džiaugtis jausmais taip gera!“, – tikina Justina, kuriai kiekviena išsiskyrimo su Vyteniu diena dabar prilygsta metams.

Justina neslepia, jog jausmų tikrumu įsitikino per pirmąjį bučinį – J. Basanavičiaus gatvėje Palangoje jai susisuko galva, stipriau ėmė plakti širdis, tirpo kojos ir rankos, pilve plasnojo drugeliai. Realybėn grąžino tik draugų plojimai ir šūksniai. „Supratau, kad tai tikras jausmas ir niekur aš nuo jo nepabėgsiu“, – sakė šilto ir šalto jau spėjusi pamatyti moteris.

Jausmų stiprumas nustebino ir Vytenį, galvojusį, kad jau niekada nesulauks meilės. „Niekada anksčiau nebuvau taip akinančiai mylėjęs – nežinojau, koks stiprus gali būti šitas jausmas. Smogė man dviguba jėga – gal branda taip paveikė? – svarstė trečią dešimtį baigiantis plaukų stilistas ir dainininkas.

Laisvai gyventi įpratęs ir moterims  niekada nelinkęs nusileisti vyriškis neseniai pakluso Justinos reikalavimui po dviejų dienų nutraukti bohemiškas atostogas Turkijoje. „Tai buvo tarsi ultimatumas. Ko nepadarysi dėl meilės – supratau, kokia man Justina brangi. Neslėpsiu, žaviuosi jos išvaizda, bet dar labiau mane žavi šios moters paprastumas, sielos grožis: joje nėra jokio melo, jokio apsimetimo“, – užtikrino V. Patrikas.

Kuria bendrus planus

Sustyguoti gyvenimą iš naujo nėra lengva, tačiau Justina ir Vytenis jau kuria bendrus planus. Tris savaites jie ketina gyventi Klaipėdoje, vieną – Londone, kur Justinos laukia klientės. Kartu su ja į Londoną skris ir Vytenis, jau turintis ten savo klienčių.

Nors meilė užtemdė viską aplinkui, abu tikina, kad kūrybiniai planai nuo to  nenukentės. Vaikinų grupė „Jie“ netrukus startuos su nauja daina, labai tinkama įsimylėjėliams – „Tik pabučiuok“.  Grupę „Jie“ sukūręs V. Partikas džiaugiasi, kad Justina irgi yra atlikėja, bet ar kartu su ja dainuos, kol kas nesako.

„Mūsų grupės durys atviros, trečią narį tikrai turėsime, bet ar tai bus Justina, tikrai nepasakysiu – kaip bus  iš tiesų, dar nenusprendėme“, – juokiasi grupės įkūrėjas.

Vytenis neslepia, kad jei jų su Justina pomėgiai nesutaptų, abu apsigyventų Londone ir dirbtų tai, iš ko pelno duoną. Bet abu nori save parodyti Lietuvoje, turi daug kūrybinių planų ir mano, kad dviese gali tapti visa griaunančia jėga. Kurti ir koncertuoti abu įsimylėjėlius skatina ir lietuviškoji diva Mia, tapusi  laidininku tarp Justinos ir Vytenio.

Nori šaukti visam pasauliui

Atlikėjų laimę temdo tik kylantys apkalbų debesys. Kuo atviriau apie savo meilę jie abu prisipažįsta socialiniuose tinkluose, tuo greičiau sklinda gandas, kad pučiamas reklamos burbulas.

Justina juokiasi, kad apkalbos reiškia susidomėjimą – kuo daugiau gerbėjai apie juos kalba, tuo labiau domisi  jų gyvenimu. 

Bet Vytenį apkalbos skaudina. „Esu narcizas, todėl nė karto nesu ant savo sienos „Feisbuke“ dėjęs fotografijų su merginomis. Pernelyg ilgai rinkau savo gerbėjus – turiu visus 5000 ir negaliu priimti naujų, todėl nekyla net mintis juos apgaudinėti. Taip, meilė mėgsta tylą, tačiau kai myli, viskas pasikeičia – norisi šaukti visa gerkle, kad esi laimingas. Tegul visas pasaulis kartu su mumis džiaugiasi“, –neslepia Vytenis, vis dažniau užsimenantis apie planus kurti šeimą.

Abu jie jau supažindino savo artimuosius su antrosiomis pusėmis. Vytenio mama apsidžiaugė, kad Justina daro sūnui gerą poveikį – jis  tapo linksmesnis ir ramesnis. Justinai palengvėjo, pamačius, jog Vytenis myli vaikus ir puikiai sutaria su jos berniuku.

GALERIJA

  • Lietuviškoji Kim Kardashian ir Vytenis – meilę atradę vienišiai
  • Lietuviškoji Kim Kardashian ir Vytenis – meilę atradę vienišiai
  • Lietuviškoji Kim Kardashian ir Vytenis – meilę atradę vienišiai
  • Lietuviškoji Kim Kardashian ir Vytenis – meilę atradę vienišiai
  • Lietuviškoji Kim Kardashian ir Vytenis – meilę atradę vienišiai
  • Lietuviškoji Kim Kardashian ir Vytenis – meilę atradę vienišiai
  • Lietuviškoji Kim Kardashian ir Vytenis – meilę atradę vienišiai
Asmeninio arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

B. B. d.

Kardaschianka :-))))))))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS