„Lietuvos balso“ nugalėtojas dalį laimėjimo skirs kilniam tikslui | KaunoDiena.lt

„LIETUVOS BALSO“ NUGALĖTOJAS DALĮ LAIMĖJIMO SKIRS KILNIAM TIKSLUI

  • 0

10-asis LNK projekto „Lietuvos balso“ finalas – neeilinis. Konkurso laimėtoju tapo, 15 tūkst. eurų prizą ir leidybos sutartį su „Universal Music Group“ laimėjo iš Nigerijos kilęs, bet iš Ukrainos karui prasidėjus į Lietuvą atvykęs Anyanya Udungwo.

– Ar jau patikėjote savo pergale?

– Iki šiol tai neįtikėtina, tačiau visa esybe bandau tai suprasti ir pajausti.

– Kaip manote, kas papirko Lietuvos klausytojų širdis?

– Būsiu atviras, nežinau, kur slypi paslaptis. Stengiausi mėgautis muzika, būti savimi, paliesti žmonių širdis. Dariau tai, ką mėgstu labiausiai.

– Ukrainoje mokėtės medicinos. Kaip save atradote muzikoje?

– Tai ilga istorija. Odesoje studijavau mediciną, baigiau studijas ir dvejus metus dirbau chirurgu. Tačiau gyvenime ateina laikas, kai reikia savęs paklausti – ar darau tai, kas man patinka, ar tai, kas patinka mano šeimai. Mano tėvas visada svajojo turėti medikų komandą. Šeimoje esame penki vaikai ir visi – medikai. Suvokiau, kad būti gydytoju – puiku, bet ne man. Vis dar gydau žmones, tačiau savo balsu.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

– Po projekto laimėjimo ir jūsų tėtis patikėjo jūsų svajone?

– Jis buvo labai laimingas, verkė. Niekada iki šiol negirdėjau jo verkiant. Jis netikėjo, kol nelaimėjau. Jis didžiuojasi manimi.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

– Ar nusprendėte, kur leisite pinigus?

– Turiu didelių planų. Dalį pinigų tikrai skirsiu Ukrainai, nes jų tikrai reikia. Man irgi reikia pinigų, tačiau jiems ten reikia labiau. Siųsiu žmonėms, vaikams.

– Ar dar planuojate grįžti į Ukrainą? Ten gyvenote nuo 2009 m.

– Jaučiu, kad esu tiltas tarp Lietuvos ir Ukrainos. Ypač kalbant apie muziką. Ir per karą nuolat lankausi Ukrainoje. Ukraina – mano namai Europoje. Mano sūnus – ukrainietis. Tačiau dabar aš Lietuvoje ir savo ateitį planuoju čia. Ukraina visada bus dalis mano gyvenimo, nes negaliu papasakoti savo gyvenimo istorijos be Ukrainos.

– Puikiai pasirodėte „Lietuvos balse“, galbūt ketinate dalyvauti „Eurovizijoje“?

– Turiu planų „Eurovizijai“. Tačiau reikia kalbėti čia ne tik apie mane, bet ir komandą, draugus.

– Kas labiau jus palaikė viso projekto metu – žmona ar trimetis sūnus?

– Sunkus klausimas. Manau, abu. Jie abu – didžiulė palaikymo komanda. Mes nuolat keliavome nuo Lietuvos iki Ukrainos, iki kol apsistojome Vilniuje. Jie labai daug padarė dėl manęs.

– Galbūt jau sulaukėte pasiūlymų iš prodiuserių ar kitų įstaigų?

– Taip. „Universal Music“ išleis singlą, tai bus labai greitai. Klaipėdoje gegužės 27 d. laukia didelis šou – „Blade Fights“. Planuojame įspūdingą pasirodymą.

Gairės: karas Ukrainoje, Lietuvos balsas, laimėjimas, Anyanya Udungwo
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS