„LT United“ narys A. Lukošius: kodėl į „Euroviziją“ nesiunčiame „Žentų“? | KaunoDiena.lt

„LT UNITED“ NARYS A. LUKOŠIUS: KODĖL Į „EUROVIZIJĄ“ NESIUNČIAME „ŽENTŲ“?

  • 2

Kultinės grupės „Fojė“ narys Arnoldas Lukošius LNK laidoje sakys, kad šiemet pasiuntiniu „Eurovizijoje“ pelnytai tapo Donatas Montvydas, mat jo daina ir pasirodymas buvo geriausiai „nušlifuotas“ iš visų konkurso dalyvių.

„Privalumas yra toks, kad tai yra vienas iš pirmų kartų, kada pasirodymas režisūrinę prasme yra labai gerai suplanuotas, yra aišku, kas kada vyksta. Taip ir klaidų tikimybė smarkiai krenta ir galima manyti, kad per televiziją bus parodyta viskas maksimaliai gerai“, - sako A. Lukošius.

Jis pastebi, kad lietuvius kankina kompleksas: „Kompleksas kankina, nes laimėjo estai, latviai, o mes nelaimėjom, bet pažiūrėkime į lenkus ir nusiraminti galime“.

Tačiau A. Lukošius mano, kad D. Montvydo daina jam nėra pati geriausia: „Man asmeniškai trūkumas yra tas, kad nenoriu šitos dainos įsirašyti ir klausytis nuolatos mašinoje“.

„Lietuviai labai noriai klausosi „Žentų“, kodėl jų nepasiunčia į „Euroviziją“. Kodėl mes bandome siųsti kažką, kas gal patiks Vakaruose, bet ne iš tikrųjų, kas patinka mums“, - klaus A. Lukošius. Muzikantas prisiminė ir kolektyvo „LT United“ dalyvavimą Eurovizijoje 2006 metais. Anot jo, tai buvo smagus ir nerizikingas projektas.

„LT United turėjo specifinį pasirinkimą ir labai saugų. Mes iš vis niekuo nerizikavome, tai buvo tokia koncepcija, kuriai nebuvo jokios rizikos. Jeigu būtume užėmę ir paskutinę vietą, tai būtų buvę taip pat linksma“, - laidoje „KK2 penktadienis“ pasakos A. Lukošius.

„Eurovizijos“ atrankos konkurso vykdančioji prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė sakė, kad šių metų dalyvis D. Montvydas šia pasirodymui ruošėsi visus metus. „Jis tiksliai žino, ko nori. Visus metus pasirodymui ruošėsi ir atmintinai viską žino, kur turi stovėti kamera. Jis puikiai žino, ko nori, ir todėl lengva su juo dirbti komandai“, - sakė R. Lukoševičiūtė.

„Sare Roma“ kolektyvo lyderis Ištvanas Kvik laidoje sakys, kad dalyvavimas „Eurovizijos“ atrankoje nėra pigus reikalas. „Pasiruošti kainuoja daug. Vien Elados skrydžiai iš Vokietijos kainavo, ir kostiumai, ir akrobatai. Visus pinigus imame iš savo kišenės. Pinigus uždirbame ir tada išleidžiame „Eurovizijos“ konkursui“, - pasakojo I. Kvik.

„KK2 penktadienis“ – šįvakart 19 val. 30 min. per LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

donce

dainuoja prfesionaliai-daina gera-pateks i 10 tuka,dainuoja is sirdies,

Buras

Ką tas Lukošis peza. Daina We are the winers yra lietuvių užstalės dainos Ant kalno mūrai angliškas variantas. Analogiška melodija tik žodžiai angliški. Atsirado "kūrėjas"...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS