M. Daikerytė prisidėjo prie pagalbos Ukrainai: gavo ypatingą pažymėjimą | KaunoDiena.lt

M. DAIKERYTĖ PRISIDĖJO PRIE PAGALBOS UKRAINAI: GAVO YPATINGĄ PAŽYMĖJIMĄ

  • 0

Tarp padedančių Ukrainai – ir vizažo meistrė, nuomonės formuotoja Milita Daikerytė. Nuo šiol merginos gerus darbus liudys ir ypatingas dokumentas – ukrainietiškas savanorio pažymėjimas.

Tarp M. Daikerytės instagramo sekėjų – 169 tūkst. žmonių. Savo gerbėjus Milita ne kartą ragino gelbėti Ukrainai, aukoti, prisidėti prie paramos.

„Aš prisidėjau, kaip geriausiai galėjau – išnaudojau savo instagramo auditoriją ir raginau teikti paramą. Didžiąją mano sekėjų dalį sudaro įvairaus amžiaus moterys ir šeimos, tad iš pradžių parama buvo skirta būtent nėščioms ir neseniai pagimdžiusioms moterims, vaikams ir didesnėms šeimoms, likusioms Ukrainoje“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Milita.

Portalui Žmonės.lt M. Daikerytė taip pat atskleidė, kad sekėjų suaukotus daiktus iš pradžių kaupė patalpose, esančiose šalia jos grožio studijos. Paramą rinkti ji skatina iki šiol, tik dabar daiktus veža šalia Vilniaus miesto savivaldybės.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milita (@militadaikeryte)

Verslininkas Karolis Sankauskas, kuruojantis surinktų daiktų išgabenimą į Ukrainą, M. Daikerytei davė ypatingą dokumentą – ukrainietišką savanorio pažymėjimą. Šia žinia vizažistė pasidalijo ir instagrame.

„Mano rankose ukrainietiškas pažymėjimas už humanitarinę pagalbą. Dabar galiu keliauti net į pačią Ukrainos širdį…“ – rašė ji.

Su tokiu pažymėjimu Milita galėtų keliauti net į labai aktyvias karo zonas Ukrainoje.

GALERIJA

  • M. Daikerytė prisidėjo prie pagalbos Ukrainai: gavo ypatingą pažymėjimą
  • M. Daikerytė prisidėjo prie pagalbos Ukrainai: gavo ypatingą pažymėjimą
  • M. Daikerytė prisidėjo prie pagalbos Ukrainai: gavo ypatingą pažymėjimą
Asmeninio archyvo nuotr.
Gairės: Milita Daikerytė, karas Ukrainoje, pagalba Uklrainai, Ukraina
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS