M. Douglasas ir C. Zeta-Jones bent kol kas gyvens atskirai | KaunoDiena.lt

M. DOUGLASAS IR C. ZETA-JONES BENT KOL KAS GYVENS ATSKIRAI

Pirmojo ryškumo kino žvaigždės Catherine Zeta-Jones ir Michaelas Douglasas nusprendė bent kol kas pagyventi atskirai, trečiadienį pranešė jų atstovai.

Viena ryškiausių Holivudo porų išgyveno kelerius sunkius metus - 68 metų M.Douglasas kovojo su gerklės vėžiu, o 43 metų C.Zeta-Jones iki šiol gydosi nuo maniakinės depresijos. Negana to, birželio mėnesį aktorius sukėlė nemažai bangų komentarais apie oralinį seksą, dėl kurių, kaip pranešama, nesmagiai pasijuto jo žavingoji žmona britė.

M.Douglasas tame interviu britų laikraščiui dėl prieš trejus metus diagnozuoto gerklės vėžio apkaltino oralinį seksą, pareikšdamas, kad per jį pasigavo vėžį sukėlusį lytiniu keliu plintantį žmogaus papilomos virusą (ŽPV). Tiesa, vėliau aktorius atsisakė šių žodžių ir pareiškė, kad nežino, nuo ko susirgo vėžiu.

Amerikietis M.Douglasas ir C.Zeta-Jones, abu – „Oskarų“ laureatai, susituokė 2000 metais ir augina du vaikus: 13-metį Dylaną (Dilaną) ir 10-metę Carys (Keris).

Pagyventi atskirai sutuoktiniai nusprendė M.Douglasui gegužę sugrįžus iš Kanų kino festivalio, netrukus po to, kai C.Zeta-Jones atsigulė antram maniakinės depresijos gydymo kursui, pranešė žurnalas „People“.

"Michaelas ir Catherine skiria kažkiek laiko (pagyventi) atskirai, kad (galėtų) įvertinti savo santuoką ir dėl jos padirbėti. Daugiau komentarų nebus", - sakė M.Douglaso atstovas Allenas Burry (Alenas Baris), patvirtindamas informaciją naujausiame „People“ numeryje.

C.Zeta-Jones atstovė Cece Yorke (Sisi Jork) paskelbė kone identišką pareiškimą ir plačiau nieko taip pat nekomentavo.

Nė vienas iš sutuoktinių nepadavė skyrybų ar teisinės separacijos prašymų, nurodo „People“, kuris viršelyje prie poros nuotraukos parašė: "Jų santuoka griūva".

"Michaelas ir Catherine labai myli vienas kitą, (bet) daro pertrauką", - žurnalui sakė šeimai artimas šaltinis.
Sutuoktiniai fotografų kartu nebuvo užfiksuoti nuo balandžio; jie po vieną pasirodydavo per ceremonijas su raudonais kilimais, be to, atskirai atostogavo.

Kalbant apie minėtus M.Douglaso komentarus C.Zeta-Jones nusiminė dėl to, jog vyras nepaaiškino, kad papilomos virusą pasigavo dar prieš jiems susipažįstant, sakė ilgametis draugas, kurį citavo „People“.

Ji taip pat supyko dėl to, jog jis atskleidė, kad ji grįžta namo po maniakinės depresijos gydymo kurso, nes norėjo tai išlaikyti paslaptyje. "Nuo tos vietos viskas ėmė ristis žemyn, - „biblijai“ apie Holivudo įžymybes sakė draugas. - Stresas atsiliepė jų santuokai".

M.Douglasui stresą kėlė ir jo sūnaus Camerono (Kamerono) įkalinimas už narkotikų pardavinėjimą. "Jis myli Catherine, bet ji turi ir savų problemų ... Liūdna", - sakė draugas.

Prašmatnios C.Zetos-Jones ir M.Douglaso vestuvės, į kurias buvo sukviesta daug įžymybių, prieš 13 metų įvyko Niujorke.

Sunkios M.Douglaso skyrybos su pirmąja žmona Diandra Luker (Diandra Laker), kaip pranešama, jam kainavo daugiau kaip 45 mln. dolerių. Su C.Zeta-Jones jis pasirašė ikivedybinę sutartį, nurodė „People“.

Velsiečių aktorė savo „Oskarą“ gavo 2003 metais, už antraplanį vaidmenį "Čikagoje“ (Chicago). Ji taip pat vaidino tokiuose filmuose kaip "Narkotikų kelias" (Traffic) ir "Oušeno dvyliktukas" (Ocean's Twelve).

M.Douglasas yra aktorius ir prodiuseris, turintis du „Oskarus“ ir keturis „Auksinius gaublius“, jo karjera trunka jau daugiau kaip keturis dešimtmečius. Tarp garsiausių jo filmų yra 1987-ųjų "Fatališkas potraukis" (Fatal Attraction) ir 1992-jų "Esminis instinktas" (Basic Instinct).

2010 metais jis pakartojo „Oskarą“ pelniusį negailestingo biržos maklerio vaidmenį iš 1987-ųjų "Voltstryto" (Wall Street) – juostoje "Volstrytas: pinigai nesnaudžia" (Wall Street: Money Never Sleeps).

Šiemet aktorius veteranas, Holivudo legendos Kirko Douglaso (Kirko Daglaso) sūnus, sulaukė daug pagyrų už ekscentriško pianisto Liberace (Liberačės) vaidmenį biografiniame filme "Už kandeliabrų" (Behind the Candelabra), kuriame vaidina ir Mattas Damonas (Matas Deimonas).

„People“ šaltinis sakė, kad sutuoktiniai viliasi išspręsti savo nesutarimus.

"Jie nori to, kas geriausia jų vaikams, kas benutiktų, - sakė šeimos draugas. – Tikiuosi, kad jie viską išspręs ... Drauge jie buvo išties puikūs".

Neaišku, ar ir jeigu taip, tai kada, sutuoktiniai viešai pakomentuos šį pranešimą. M.Douglasas turi pasirodyti Dovilio kino festivalyje, kuris šiame Šiaurės Prancūzijos pajūrio kurorte prasidės penktadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS