M. P. E. Martynenko oficialiai išsiskyrė su žmona A. Giedraityte | KaunoDiena.lt

M. P. E. MARTYNENKO OFICIALIAI IŠSISKYRĖ SU ŽMONA A. GIEDRAITYTE

  • 9

Rašytojas Marius Povilas Elijas Martynenko oficialiai išsiskyrė su žmona aktore ir rašytoja Aušra Giedraityte. Apie skyrybas pora pranešė dar šių metų sausį.

Žymios poros santuoka nutraukta abiejų sutuoktinių bendru sutikimu, patvirtino Vilniaus miesto apylinkės teismo atstovas ryšiams su visuomene ir žiniasklaida Aurimas Žukauskas.

M. P. E. Martynenko apie skyrybas su žmona pranešė sausio mėnesį savo „Facebook“ paskyroje.

„Mes su Aušra prieš kurį laiką išsiskyrėme. Vaikais ir toliau rūpinamės abu, stengiamės, kad jiems šis sunkus laikotarpis būtų kuo švelnesnis. Priežastys ir veiksniai yra įvairūs. Padarinius ir mūsų gyvenimą atskirai matys daugelis, todėl tam, kad nekiltų keistų minčių ir/ar spėliojimų, pranešu būtent čia. Tikimės kuo geriausios baigties, nors dabar yra ir (veikiausiai) ilgai bus labai sunku. Manome, kad toks sprendimas susiklosčiusiai mūsų santykių ir gyvenimų situacijai yra tinkamiausias“, – rašė menininkas.

Pora apie skyrybas žiniasklaidai atvirauti kol kas nenori.

M. P. E. Martynenko ir A. Giedraitytės vestuvės įvyko 2019-ųjų liepą, o po mėnesio pasaulį išvydo poros pirmagimis Emanuelis.

2021-ųjų balandžio 27-ąją porai gimė antrasis sūnus Rafaelis.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

p

kaip sake gerbiamas maestro G,Kuprevicius-nebuvo charmonijos....

Sekmes abiems..

Vaikuciai auga,gales pas teveli veliau gyventi ir bus labai smagu.Mamyte galejo pakenteti truputi ,nesiskirti....sunai daugiau prie tevo,o dukros prie mamos.Viskas susitvarkys pamazu,praeis skausmas skyrybu ir gyvensite idomu gyvenima,nes turite jau 2 atzalas. Sekmes ir sveikatos ir stiprybes . Toks tas gyvenimas,reikia susitaikyti.

Anonimas

jei tytė tai ir vištytė kai bus iene tada ir proto bus ne kaip pas vištiene.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS