M. Perry niekada negalėjo jos pamiršti: mylėjo visą gyvenimą | KaunoDiena.lt

M. PERRY NIEKADA NEGALĖJO JOS PAMIRŠTI: MYLĖJO VISĄ GYVENIMĄ

  • 7

Tik draugai? Tiesa,  Matthew Perry ir Courteney Cox kuriami herojai buvo įsimylėję vienas kitą ir netgi vedę seriale „Draugai“, tačiau yra manančių, jog aktorius su buvusia kolege visada troško santykių realiame gyvenime.

54 metų aktoriaus M. Perry mirtis šokiravo jo kolegas ir gerbėjus. Jau trečia diena socialiniai tinklai pilni užuojautos žodžių, o žiniasklaida skelbia tuos aktoriaus  gyvenimo faktus, apie kuriuos mažai kas žinojo. Usmagazine.com pasakojama, kad M. Perry visada buvo įsimylėjęs savo kolegę C. Cox, seriale „Draugai“ vaidinusią Moniką.

„Matthew visada buvo ją įsimylėjęs, niekada negalėjo jos visiškai pamiršti“, – sakė šaltinis.

2019 m. lapkričio mėnesį M. Perry ir C. Cox kartu vakarieniavo.

„Atspėkite, su kuo šiandien pietavau....Žinau! Ar galėčiau būti laimingesnė?“  – tuomet instagrame prie bendros nuotraukos su Matthew rašė Courtney ir grotažymėmis pažymėjo „tikri draugai“ ( angl. #truefriends).

Kaip tik tuo metu paaiškėjo, kad vyksta derybos dėl specialaus „Draugų“ filmavimo, į kurį sugrįžtų visi šeši pagrindiniai aktoriai – C. Cox ir M. Perry, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Davidas Schwimmeris ir Mattas LeBlancas – bei kūrėjai Davidas Crane'as ir Martha Kaufman.

C. Cox 1999–2013 m. buvo ištekėjusi už Davido Arquette. Šiuo metu ji susitikinėja su roko žvaigžde Johnny McDaid.

M. Perry susitikinėjo su Yasmine Blyth, Julia Roberts ir Lizzy Caplan.

Anksčiau „Focus“ rašė, kad M. Perry išpranašavo savo mirtį, taip pat papasakojo apie garsiausias aktoriaus frazes.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Rusne

Kodel skaitot apie zmogu kurio nezinot Neskaitykit,nesidomekit Tik parodot savo supuvusi,pilna pykcio ir neapykantos sklidina vidu Paziurekit kultinius " DRAUGUS", tada gal nerasysit nesamoniu Super komikas,su savitu braizu Nuostabus aktorius Jus rasinetojai nieko nepasieke menkystos

Sp3ciaL

Lavonai komentuoja

Anonimas

BLIAT..AŠ JO NEŽINAU IR JIS MAN POFIG
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS