M. Petrauskas „Eurovizijos“ dainoje siekia atskleisti žemaičių dvasią | KaunoDiena.lt

M. PETRAUSKAS „EUROVIZIJOS“ DAINOJE SIEKIA ATSKLEISTI ŽEMAIČIŲ DVASIĄ

  • 0

Į viešumą grįžęs „Lietuvos talentų“ laimėtojas Marius Petrauskas savo jėgas nutarė išbandyti ir nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. Jis pristato lyrinę dainą „Kol meilė gyva“, kalbančią apie svarbiausią jausmą kiekvieno žmogaus gyvenime – meilę.

Ši daina – apie išsipildžiusią abipusę meilę, šiltą dviejų žmonių santykį, gryną jausmą. „Esi pradžia ir pabaiga“, – šypsodamasis dainos žodžius cituoja Marius ir sako, kad dainos tekstas jam labai artimas. Dainos „Kol meilė gyva“ muzikos autorius – Paulius Jasiūnas, žodžių – Povilas Ščerbavičius. „Labai pasitikiu šiais kūrėjais ir džiaugiuosi, kad dirbame kartu“, – kalba M. Petrauskas.

Atlikėjas sako, kad dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje yra didžiulė ir neįkainojama patirtis. „Prožektorių šviesos, profesionali scena, kameros… Tai pamokos, kurios neturi kainos“, – dalyvavimu džiaugiasi atlikėjas.

M. Petrauskas sako tikintis savo daina, o ją pristatydamas kartu nori atskleisti ir žemaitišką dvasią.

„Tikiu savo daina, noriu atskleisti ne tik save, bet ir žemaitišką dvasią. Ypač, kai tikiu ne tik savimi, bet ir žemaičių krašto žmonėmis“, – sako jis.

Žiūrovų palaikymo M. Petrauskas tikisi jau šį šeštadienį, vasario 3 dieną, 21 val., nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje per LRT TELEVIZIJĄ.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS