M. Tyla: per kelerius metus scenoje uždirbti milijoną – visai realu | KaunoDiena.lt

M. TYLA: PER KELERIUS METUS SCENOJE UŽDIRBTI MILIJONĄ – VISAI REALU

  • 4

Kelių dešimtmečių patirtį pramogų versle sukaupęs Lietuvos muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ steigėjas ir garsiausių šalies atlikėjų prodiuseris Martynas Tyla įsitikinęs – ant bangos esantis dainininkas per kelerius metus be didelių trukdžių gali užsidirbti milijoną. Sunkiausia, anot profesionalo, ant tos bangos išsilaikyti. Apie tai, ar sunku Lietuvoje tapti žvaigžde ir ko reikia, kad scenoje atlikėjas ne tik žybtelėtų, bet ir ilgai šviestų, M. Tyla pasakojo pokalbių laidoje „Bučiuoju. Rūta“.

Prodiuserio nuomone, išsvajotas milijonas – pasiekiamas per keletą metų, tačiau tik sunkiu darbu.

„Tai galima padaryti ne lengvai, nes iki to reikia padirbėti. Bet mūsų dienų rinkoje, tikrai taip – milijonas yra įmanoma suma“, – kalbėjo M. Tyla.

Anot jo, sėkmingai surengus koncertinį turą po didžiausius šalies miestus, toks tikslas – labiau nei įmanomas.

„Jei surenki penkias beveik pilnas arenas, garantuoju, kad tas milijonas beveik ir yra“, – sakė didžiulę patirtį sukaupęs prodiuseris.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Visgi populiarumas gali būti labai trumpalaikis – ne visi išgarsėję žmonės save gali vadinti žvaigždėmis.

„Turinys darosi be galo brangus ir prabangus daiktas. Po savęs palikti turinį tampa išskirtinumu. Trumpalaikis turinys yra toks – panaudojome, sukramtėme ir ateina kitas“, – apie populiarumo laikinumą kalbėjo M. Tyla.

Tu arba stengiesi ir pradedi rimtai žiūrėti į darbą, arba tavo populiarumas ir milijonai rytoj gali būti dugne ir nusinulinę.

Prodiuseris sakė, kad yra tik vienas kelias į ilgalaikę sėkmę – darbas. Kitaip ir pasisekimas, ir milijonai gali greitai išgaruoti.

„Tu arba stengiesi ir pradedi rimtai žiūrėti į darbą, arba tavo populiarumas ir milijonai rytoj gali būti dugne ir nusinulinę“, – nevyniodamas žodžių į vatą sakė pašnekovas.

Anot jo, geriausia yra nuolat išsilaikyti ne pačioje viršūnėje, bet netoliese jos – tada visos karjeros metu galima irtis į priekį nepatiriant didelio streso ir dvasinių problemų.

Pramogų pasaulio užkulisiai, raudonojo kilimo skandalai ir ko į „M.A.M.A.“ ėjo Ieva Zasimauskaitė – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ tik per LNK.lt ir LNK eteryje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kur tau

Neuzdirbsi kaip LRT biudzetas 80 milijonu euru

ups

Bet kai mokesčius mokėti, tai dejuojate, kad nieko neuždirbate....

Martynai

Dirbant tau atlikejas gali užsidirbti tik Hemoroju.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS