Magės jubiliejaus proga fokusų nebus | KaunoDiena.lt

MAGĖS JUBILIEJAUS PROGA FOKUSŲ NEBUS

Antradienį savo 40 metų jubiliejų mininti teatro "DiArchy" magė Diana Gaičiūnaitė-Dirmė džiaugiasi kiekvienu gimtadieniu, tačiau šią ypatingą progą paminės tik po kelių savaičių.

"Ech, gražus skaičius! Neturiu jokių baimių, – prakalbus apie daugeliui moterų paniką keliantį laiką, žengimą į penktąją dešimtį, šypsodamasi atsiduso Diana. Beje, savo metų ji neslepia ir socialiniame tinklapyje, kuo negali pasigirti labai daug moterų. – Labai myliu gyvenimą, draugauju su savo metais ir moku džiaugtis tuo, ką turiu".

"DiArchy" magė neslėpė, kad labai mėgsta savo gimtadienius, nes tuomet sulaukia labai daug sveikinimų, šiltų žodžių ir dovanų.

"Mano gimtadienio nepamiršta artimieji, draugai ir pažįstami, – šypsojosi Diana. – Kiekvienas palinkėjimas yra veiksmingas ir turi daug galios bei energijos."

Gimtadienio proga ilgiau nei įprasta nusprendusi pasilepinti pataluose, magė prisipažino, kad antradienį ir ypač artėjant švenčių maratonui laukia ypatingai daug darbų.

"Todėl gimtadienį artimiausių žmonių būryje paminėsiu tik po kelių savaičių, – prisipažino D.Gaičiūnaitė-Dirmė. – Koks jis bus? Dar nežinau, bet dirbant šou pasaulyje sugalvoti programą nereiks daug laiko. Tačiau tą dieną vienas kitam fokusų nerodysime. Svarbiausia – tikrumas, natūralumas ir linksmybės".

Kol kas ji sulaukė daug gėlių ir vienos originalios dovanos: vienas iš dviejų jos šunų, nekart tituluotas juodasis rusų terjeras Dinamitas, iškovojo dar vieną titulą – Helsinkyje tapo populiarios keturkojų parodos čempionu.

Ko ji norėtų sulaukti gimtadienio proga?

"Svarbiausia – nepatirti bėdų, nelaimių man ir patiems artimiausiems žmonėms. Ir visiems būti sveikiems. Tai – pati nuostabiausia dovana, – nuoširdžiai kalbėjo Diana. – Ir, žinoma, mes su vyru vis dar svajojame susilaukti vaikelio."

GALERIJA

  • Magės jubiliejaus proga fokusų nebus
  • Magės jubiliejaus proga fokusų nebus
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS