Manekenė be plaštakų apie patirtas patyčias: išliejau ne vieną ašarą | KaunoDiena.lt

MANEKENĖ BE PLAŠTAKŲ APIE PATIRTAS PATYČIAS: IŠLIEJAU NE VIENĄ AŠARĄ

  • 0

Gražuolė manekenė Aušra iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kaip tiesiog graži moteris, tačiau ji nuo gimimo siekia visam pasauliui įrodyti, kad nėra nieko neįmanomo – nuo gimimo moteris neturi išsivysčiusių plaštakų.

Jau šiandien TV3 ekranuose bus galima išvysti realybės šou „Misija: vestuvės“. Projekte dėl nugalėtojos vardo, išvaizdos pokyčių ir pagrindinio prizo susikaus net 12 būsimų nuotakų. Dėl savo tikslo moterys turės ir pakovoti. Šiandien žiūrovai išgirs pirmųjų dalyvių – nuo gimimo plaštakų neturinčios Aušros ir vaikų susilaukti negalinčios Olgos – istorijas, tačiau tik viena iš jų toliau kovos dėl šanso laimėti rėmėjų dovanojamą vestuvių šventę.

Aušra sutiks papasakoti savo jautrią istoriją ir atskleis, kad dar vaikystėje teko susidurti su skaudžiomis aplinkinių reakcijomis. „Nuo vaikystės neturiu išsivysčiusių plaštakų. Sulaukdavau daug patyčių – tikrai ne vieną ašarą esu išliejusi dėl to, bet stengiausi su tuo susigyventi“, – sakys Aušra.

Tačiau negalia žavios moters neatbaidė siekti savo tikslų – ji ne vienerius metus dirbo modeliu, taip per bendrus draugus susipažino ir su savo sužadėtiniu, taip pat modeliu, Gabrieliumi. Pora ne tik planuoja vestuves, bet ir džiaugiasi savo stebuklu – laukiasi pirmagimio.

Aušros priešininkė – charizmatiška ir visuomet linksma Olga, kuriai likimas taip pat nepagailėjo sunkių išbandymų. Moteris buvo iš pirmo žvilgsnio iki ausų įsimylėjusi graiką, tačiau jam nesupratus jos noro susilaukti vaikų, savo širdį Olga nusprendė atiduoti lietuviui.

Olga bus atvira – nors santykiai su sužadėtiniu Gyčiu nuostabūs, jai labiausiai trūksta svajonės išsipildymo. „Mano moteriška sveikata neleidžia šiuo metu susilaukti vaikų. Aišku, tai buvo smūgis į širdį, kai matau savo drauges, kurios turi ir po du vaikus“, – su ašaromis akyse pasakos Olga.

Kuri būsima nuotaka – Aušra ar Olga – toliau kovos dėl pergalės projekte? Kuri iš jų galės džiaugtis patobulėjusia išvaizda?

Realybės šou jau šiandien 18 val. per TV3.

GALERIJA

  • Manekenė be plaštakų apie patirtas patyčias: išliejau ne vieną ašarą
  • Manekenė be plaštakų apie patirtas patyčias: išliejau ne vieną ašarą
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS