Manto Wizard mobiliajame telefone – visai kitokios paslaptys | KaunoDiena.lt

MANTO WIZARD MOBILIAJAME TELEFONE – VISAI KITOKIOS PASLAPTYS

  • 1

Dar visai neseniai mobilusis telefonas buvo paprastas pokalbiams skirtas įrankis, o šiandien daugeliui jis tapo vienu asmeniškiausių daiktų, kurį patikėti galime vos keliems žmonėms. Ne išimtis ir garsus iliuzionistas Mantas Žmuidinavičius-Wizard.

„Savo telefoną duodu tik dviem žmonėms į rankas. Jame yra daug mano gyvenimo, tačiau, kas įdomiausia, jei visi žmonės bijo, kad kažkas pamatys jų nuotraukas ar žinutes, tai man baisiausia būtų dėl mano triukų paslapčių. Telefone turiu net triukų brėžinių, įvairiausių detalių, kurias siunčiu į Ameriką žmonėms, kurie man gamina triukams reikalingus įrankius. Telefone mano visas darbas, todėl man jis labai svarbus“, – šį trečiadienio vakarą, 22 val., 2TV laidoje „Duok paskambint“ pasakos M. Žmuidinavičius-Wizard.

Visuomet pozityviai nusiteikęs iliuzionistas pripažins, jog socialiniuose tinkluose retai ką komentuoja. Anot Manto, komentarus rašo tik tuomet, kai temą ar klausimą jis puikiai išmano ir gali profesionaliai patarti. „Komentuoju tik tai, ko esu ekspertas. Žinoma, nevengiu pasveikinti kolegų ar draugų su kokiais nors laimėjimais, tačiau giliau veltis į komentarus aš neturiu laiko. Kaip sakė mano mėgstamas filosofas Sokratas, išmintis mėgsta tylą“, – atskleis M. Wizard.

GALERIJA

  • Manto Wizard mobiliajame telefone – visai kitokios paslaptys
  • Manto Wizard mobiliajame telefone – visai kitokios paslaptys
  • Manto Wizard mobiliajame telefone – visai kitokios paslaptys
2TV nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Taip

Aferistas,mikliu rankų .Jokia čia naujieną ,visais laikais buvo tokių ir juos vadino aferistais ir jų nemėgo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS