Maskvos gyventojai apie „Eurovizijos“ nugalėtojus: šauniai padirbėta | KaunoDiena.lt

MASKVOS GYVENTOJAI APIE „EUROVIZIJOS“ NUGALĖTOJUS: ŠAUNIAI PADIRBĖTA

  • 0

Nors šiais metais „Eurovizijos“ konkursas Rusijoje nerodytas, tačiau tai nesutrukdė Maskvos gyventojams pasidomėti, kas laimėjo šiųmetinį dainų konkursą. Ukrainos pergalė „Eurovizijoje“ rusų nenustebino, praneša LNK.

„Yra taip, kaip yra. Tai nėra teisinga ar neteisinga. Tai politinis žingsnis, nulemtas bendros Europos Sąjungos politikos dėl padėties Ukrainoje ir dėl Rusijos apskritai“, – manė Maskvos gyventojas Andrey.

Anot Maskvos gyventojų, ukrainiečius „Eurovizijos“ laimėtojais žiūrovai išrinko iš gailesčio.

„Eurovizija“ visada yra apie politinius pasirinkimus. Šiuo metu pasaulyje apskritai vyksta dideli pokyčiai. Žinoma, manau, kad dauguma žmonių palaiko ukrainiečius, jie negali galvoti kitaip, nes supranta, kad tai tragedija. Štai kodėl jie išrinko laimėtojus širdimi“, – šnekėjo Maskvos gyventoja Olga.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Konkursą laimėjusi ukrainiečių grupė „Kalush Orchestra“ su daina „Stefania“ aplenkė ir kurį laiką pirmavusią Jungtinę Karalystę.

„Balsavo paprasti žmonės, jie palaikė ukrainiečius. Šauniai padirbėta. Manau, kad bet kokiu atveju nugalėtojai buvo stiprūs, o palaikymas visada malonus“, – tikino Maskvos gyventoja Anastasija.

„Eurovizijos“ nugalėtojai po konkurso išvyko Ukrainos kariams padėti kare su Rusija.

Gairės: Kalush Orchestra, LNK turinys, karas Ukrainoje, Eurovizija, rusai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS