Mega žvaigždė Gigi D’Agostino koncertuos Lietuvoje | KaunoDiena.lt

MEGA ŽVAIGŽDĖ GIGI D’AGOSTINO KONCERTUOS LIETUVOJE

  • 0

Visai neseniai socialiniuose tinkluose pasirodė žinia, kad jau kitų metų kovo 28-tąją Lietuvoje koncertuos pasaulinė žvaigždė Lento Violento, visiems žinomas kaip Gigi D'Agostino.

Netrukus bilietai į koncertą pasirodė ir pardavime. Daugelį gerbėjų tai labai nustebino ir nudžiugino, nes atlikėjas savo oficialiame puslapyje paskelbė, kad vienintelis koncertas Baltijos šalyse bus būtent Lietuvoje, “Žalgirio” arenoje.

Gigi D'Agostino dar yra žinomas kaip muzikos magas, dar 2000-aisais metais sukūręs daug hitų, kurie ir dabar drebina pasaulinius festivalius. Garsiausios alikėjo dainos tokios kaip "L'Amour Toujours", "Another Way", "La Passion" yra klausomos ir atpažįstamos visame pasaulyje ir šiomis dienomis.

Nors Lento Violento Lietuvoje atvyks į tiems laikams dedikuotą "Millenium 2000 Fest" renginį, jis yra labai populiarus ir jaunimo tarpe. Tokią sekmę galėjo nulemti ir paskutinė jo daina, išleista su Lietuvos atlikėju "Dynoro". Šių dviejų atlikėjų kūrinys "In My Mind" sudrebino muzikos pasaulį. “YouTube” kanale šį hitą jau peržiūrėjo beveik puse milijardo kartų, o daugeliuose pasaulio topuose jis užėmė pirmąją vietą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS