Meilės realybės šou nugalėtojai: išėjo taip, kad netyčia prisižaidėme | KaunoDiena.lt

MEILĖS REALYBĖS ŠOU NUGALĖTOJAI: IŠĖJO TAIP, KAD NETYČIA PRISIŽAIDĖME

  • 0

Po daugiau nei mėnesį trukusių meilės paieškų egzotiškose Kanarų salose pagaliau paaiškėjo LNK kanalu transliuojamo nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“ nugalėtojai. Jais tapo papuošalų ir drabužių kūrėja iš Kauno Reda Matuliauskaitė ir naktiniame klube Tenerifėje apsaugos darbuotoju dirbantis raumeningasis Nerijus Pakamorė.

Jau pirmą projekto dieną meilę iš pirmo žvilgsnio pajutę Nerijus ir Reda pergalę pasiekė įveikę sudėtingą kelią – jie ne tik aplenkė konkurentus finalinėje užduotyje Tenerifės ugnikalnio krateryje, tačiau ir atsispyrė kitų šou dalyvių vilionėms ir nepasidavė aplinkui kuriamoms meilės intrigoms.

Prieš finalą Nerijus manęs paklausė, ar mes jau esame pora, ir aš jam atsakiau – turi manęs paklausti oficialiai.

„Esu dėkingas šiam projektui, kad padėjo man surasti savo žmogų, kuris man yra be galo svarbus. Atrankoje į šou sakiau, kad man svarbiausia susirasti antrąją pusę, o įsimylėti ir laimėti pagrindinį prizą, tai jau prilygtų aukso puodui. Dabar taip ir jaučiuosi“,  – emocijų negalėjo sulaikyti Nerijus. „Tikrai nieko nesitikėjau ateidama čia, galvojau, atvyksiu gerai praleisti laiko, pažaisti, o išėjo taip, kad prisižaidėme, netyčia“, – savo vaikino glėbyje juokėsi Reda.

Nugalėtojų pergalę nulėmė ir jau iškritusių dalyvių balsai – visi turėjo galimybę savo balsą atiduoti vienai iš finalininkų porų ir dauguma jų savo balsus atidavė būtent Nerijui su Reda, motyvuodami tuo, kad šios poros jausmai viso projekto metu atrodė nuoširdžiausi.

„Prieš finalą Nerijus manęs paklausė, ar mes jau esame pora, ir aš jam atsakiau – turi manęs paklausti oficialiai“,  – Reda atsisuko į savo vaikiną. Nerijus nepasimetė: „Prieš visus čia susirinkusius, prieš visą Lietuvą klausiu – ar būsi mano mergina?“ – Reda savo sutikimą vainikavo bučiniu.

Nuotykių ir meilės realybės šou „Sala“ nugalėtojų pora laimėjo poilsinę-pažintinę 15 dienų kelionę į Tailandą, Puketo salą. Na, o projekto metu savo antrosios pusės taip ir nesuradę vaikinai ir merginos taip pat dar nenuleido rankų meilės paieškose – jau netrukus „Salos“ gerbėjai galės stebėti naują šou „Pasimatymų sala“.

GALERIJA

  • Meilės realybės šou nugalėtojai: išėjo taip, kad netyčia prisižaidėme
  • Meilės realybės šou nugalėtojai: išėjo taip, kad netyčia prisižaidėme
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS