Mentalisto šou kulminacija: šokiruota K. Brazauskienė ir bandymas sustabdyti laiką | KaunoDiena.lt

MENTALISTO ŠOU KULMINACIJA: ŠOKIRUOTA K. BRAZAUSKIENĖ IR BANDYMAS SUSTABDYTI LAIKĄ

  • 1

Garsiausias pasaulio mentalistas  Lior Suchard  praėjusią savaitę LNK eteryje demonstravo protu nesuvokiamus eksperimentus. Jis  mintimis perskaitė Tomo Ališausko banko kortelės PIN kodą, tiksliai  atspėjo U. Skonsmanaitės ir I. Puzaraitės  pirmųjų meilių vardus. Lioro pasirodymai virto tikromis sensacijomis, nes absoliučiai niekas net apytiksliai negalėjo pasakyti, kaip jam taip pavyksta. L. Suchard neslepia: atsakymų niekas ir negali žinoti, nes visus savo eksperimentus jis sukūrė pats.

Tačiau jau šį vakarą žiūrovų laukia dar didesnė staigmena. Įvertinęs, kad „KK2 penktadienio“ studijos energija – puikiai tinkanti sudėtingesniems eksperimentams Lioras ryšis  atlikti vieną sudėtingiausių savo  eksperimentų. Studijoje jis  mintimis sustabdyti laiką.  „Vienas du trys stok“ , – kartu ištars Lioras ir „KK2 penktadienio“ studijos svečiai. Tačiau ar to užteks, kad laikrodis sustotų.

Beje, šio filmavimo metu ypatingai buvo šokiruota K. Brazauskienė. Filmavimo metu prieš tai išjungtas telefonas staiga įsijungė ir ėmė skambėti. Kristinai sunkiai jį pavyko išjungti – moteris buvo šokiruota. Tačiau Lioro toks stebuklas visai nenustebino. „Žiūrint mano šou žiūrovų namuose dažnai ima dėtis keisti dalykai. Pavyzdžiui, savaime susilanksto šaukštai“.

Taigi, šį vakarą 19.30 val. Lioro Suchard eksperimentuose  tiesiogiai dalyvaus ne tik „KK 2 penktadienio“ svečiai, bet ir absoliučiai visi, žiūrintys LNK.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ua

tai gal ir milijonines politiku saskaitas ofsoruose pasakytu? ha ha ha

SUSIJUSIOS NAUJIENOS