Milžiniško populiarumo sulaukęs serialas „Tautos tarnas“ su V. Zelenskiu – TV3 eteryje | KaunoDiena.lt

MILŽINIŠKO POPULIARUMO SULAUKĘS SERIALAS „TAUTOS TARNAS“ SU V. ZELENSKIU – TV3 ETERYJE

  • 0

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis per pastarąsias savaites įrodė esantis ryškiausias šių dienų lyderis, o jo drąsa ir stiprybė, kuria jis įkvepia Ukrainą, yra tokia, kokios pasaulis dar nematė. Siekiant labiau pažinti prezidentą, pastaruoju metu visame pasaulyje ypatingo dėmesio sulaukia serialas „Tautos tarnas“, kuriame šiandienos herojus V. Zelenskis, tuomet dar tik aktorius, atliko pagrindinį vaidmenį. Tiesa, ne ko kito, o būtent prezidento. Jau nuo kito pirmadienio, kovo 21 dienos, „Tautos tarną“ išvys ir visi TV3 televizijos žiūrovai.

Legendinis ukrainiečių serialas „Tautos tarnas“, kurį TV3 televizijos žiūrovai bus kviečiami stebėti lietuvių kalba, padės dar geriau pažinti V. Zelenskį – puikų aktorių, kuris tapo dar puikesniu prezidentu, stipriu ir didvyrišku žiaurioje realybėje, į valdžią atnešusiu viską paperkantį paprastumą bei nuoširdumą ir to neatsisakantį net ir tragedijos akivaizdoje.

Būtų galima sakyti, kad V. Zelenskis ir jo gyvenimas yra vertas filmo. Tačiau jo gyvenimas ir yra filmas – 2015 metais seriale „Tautos tarnas“ suvaidinęs prieš korupciją nusiteikusį istorijos mokytoją, kuris po staiga Ukrainoje išpopuliarėjusio vaizdo įrašo netikėtai tampa prezidentu, V. Zelenskis visa tai įgyvendino ir realybėje. Vos po kelių metų, 2019-aisiais, V. Zelenskis tapo šeštuoju, o kartu – ir pačiu jauniausiu Ukrainos prezidentu, prieš tai subūrusiu partiją, kurios pavadinimas – identiškas serialui, „Tautos tarnas“.

O šiandien V. Zelenskis – ikona. Jis yra ne tik Ukrainos prezidentas, tautos balsas, bet ir pavyzdys visiems kitiems pasaulio lyderiams. Jo iškalba, komunikaciniai gebėjimai ir puikus humoras ne tik paperka ir netrukus paplinta socialiniuose tinkluose, bet, laikui bėgant, tapo ir visą tautą į priekį varančiu varikliu. V. Zelenskiu šiandien žavisi visas pasaulis – jis puošia garsiausių žurnalų viršelius, vyrai į jį lygiuojasi, moterys vadina svajonių jaunikiu, o svarbiausia, ne tik savo šaliai ir jos žmonėms, bet ir visam pasauliui jis įkvepia nuolatinio tikėjimo ir nepalieka vietos jokioms abejonėms – Ukraina šį karą su agresore Rusija tikrai nugalės.

Tačiau garsenybe V. Zelenskis tapo kur kas anksčiau, nei buvo paskelbtas Ukrainos prezidentu. Ir nors 2019 metų prezidento rinkimuose jis surinko įspūdingą kiekį – daugiau nei 73 proc. – balsų, jo atėjimas į valdžią iš pradžių buvo sutiktas nepatikliai. Greičiau su šypsena, nei nuoširdžiu tikėjimu, kad jis kada nors taps visame pasaulyje žinomu lyderiu. Juk aktorius, komikas ir režisierius neturėjo jokios patirties politikoje – tik tą, kurią suvaidino seriale.

Ir vis dėlto laikui bėgant jis ne kartą įrodė, kad tai, ką vaidino ir kuo tikėjo seriale, sėkmingai tapo realybe. O kai kartą žurnalistai jo paties neįtikėtiną istoriją pavadino ikoniška – juk ar dažnai prezidentus įkūniję aktoriai jais tampa iš tiesų – tuomet jau prezidentas V. Zelenskis teatsakė: „Tai – ne filmas ir aš nesu ikoniškas. Manau, kad Ukraina yra ikoniška“.

Gairės: Volodymyras Zelenskis, Tautos tarnas, serialas, serialas Tautos tarnas, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS