„Mis Lietuva“ R. E. Mazurevičiūtė susilaukė pirmagimio: paskelbė ir vardą | KaunoDiena.lt

„MIS LIETUVA“ R. E. MAZUREVIČIŪTĖ SUSILAUKĖ PIRMAGIMIO: PASKELBĖ IR VARDĄ

  • 1

Konkurso „Mis Lietuva 2013“ nugalėtojos Rūtos Elžbietos Mazurevičiūtės-Pitkauskienės bei jos vyro Manto Pitkausko šeimą papildė naujas narys. Sutuoktiniams gimė sūnus. 

„Mano laimė, meilė ir viskas, kas nuostabiausia šiam pasauly telpa mano rakose!!! Susipažinkime, aš Jokūbėlis!“, – pirmadienio rytą feisbuke rašė laiminga moteris.

R. E. Mazurevičiūtė-Pitkauskienė neseniai socialiniuose tinkluose pasidalijo įrašu ir apie laukimo stebuklą bei fotosesijos kadrais.

„Laimė mėgsta tylą... Nors, tiesą pasakius, buvo tikrai labai nelengva tiek mėnesių neišrėkti ir nepranešti visam pasauliui apie mažą stebuklą! Kai tuo tarpu aplinkui vis gausėjo pilvukų armija... Viešai besidalindama naujienomis, mes tyliai ir kantriai dviese pažindinomės ir pratinomės vienas prie kito. O naujų potyrių buvo su kaupu... Pamenu, kai pirmą kartą pasikūkčiodama verkiau ir negalėjau sustoti žiūrėdama filmą „Ilgai ir laimingai: Pelenės istorija“, nors niekada nebuvau tokia perdėtai melodraminga... Niekada nepamiršiu to aplankiusio jausmo, kai pirmą kartą pamačiau tave per echoskopo ekraną, kai pirmą kartą pajutau ir spyrį... Net neabejoju, kad šiame naujame gyvenimo etape  mūsų laukia dar daug naujų pirmų kartų, kuriuos nekantrauju patirti kartu!“, – socialiniame tinkle tuomet rašė moteris.

 

„Facebook“ nuotr.

Primename, kad pora Nidoje susituokė prieš dvejus metus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klausimas

Kam apie tai rašyti dienraštyje? Pakanka ir veidaknygės....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS