A. Misiūnui – kaltinimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnais: įtariamas užmigdęs nusibodusį augintinį | KaunoDiena.lt

A. MISIŪNUI – KALTINIMAI DĖL ŽIAURAUS ELGESIO SU GYVŪNAIS: ĮTARIAMAS UŽMIGDĘS NUSIBODUSĮ AUGINTINĮ

  • 9

Socialiniuose tinkluose plinta naujiena apie mišrių kovos menų atletą Arnoldą Misiūną, taip pat žinomą dėl dalyvavimo 2021 m. vykusiose riaušėse prie Seimo. Aiškėja detalės, kad sportininkas užmigdė savo augintinį, pitbulių veislės šunį Hugo. Kaip skelbia situaciją nagrinėjanti gyvūnų teisių gynėja, šuo šeimininkui tiesiog tapo nereikalingas.

Skaistė Svidraitė aktyviai viešina su gyvūnų teisių pažeidimais susijusias istorijas. Savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje moteris pasidalijo istorija apie MMA kovotoją.

„A. Misiūnas nužudė savo šunį, nes nusprendė užsiimti „American Bully“ veislininkyste ir iš to praturtėti. Kalytė Luna buvo užmigdyta viso labo pusės metų amžiaus, nes kažką „perkando“. Hugo tapo jo auka dėl pinigų.

Hugo 2021.10.04 – 2024.02.10

Hugo jis užmigdė, nes jis tapo nebereikalingu. Dabar veis „American Bully“ šunis. Migdymo priežastis tik tokia – nebereikalingas. Neturiu daugiau ką pakomentuoti. Informacija perduota policijai. Dabar norėtumėme žurnalistų dėmesio jam“, – rašė S. Svidraitė.

S. Svidraitė pridūrė, kad gyvūną užmigdė Klaipėdoje dirbantis žmogus.

„Veterinaras – žinomas, Klaipėdoje teikiantis veterinarijos ir visas nelegalias veterinarijos paslaugas. Kol vyksta tyrimas, nerašysiu, vėliau sužinosite“, – teigė S. Svidraitė.

Portalo delfi.lt teigimu, gyvūnų gerovės iniciatyvos jau kelerius metus domisi galimai žiauriu A. Misiūno elgesiu su gyvūnais.

„Prieš tai A. Misiūnas augino prancūzų buldogus, tuomet nusipirko savo pirmą pitbulį Hugo. Prancūzų buldogai dingo, nėra informacijos, neaišku, ar tie šunys buvo paženklinti. Kai vyras nusipirko Hugo, nukirpo šuniui ausis. Aš tuo pasidalinau. Gyvūnų gerovės iniciatyvos parašė pareiškimą dėl tokio šeimininko elgesio“, – delfi.lt pasakojo S. Svidraitė.

A. Misiūnas – teisiamas dėl dalyvavimo riaušėse prie Seimo 2021 m. Už posėdžių nelankymą buvo prašoma jam skirti bausmę.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše: 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Erika

Laikas uždrausti veisti kovinius sunis apskritai ir kelti baudas už nelegalų veisimą bei pardavinejima. Net tas kas tokios veislės šuniuka turi atsako taip pat.

Ir

jį kada nors užmigdys, kai nusibos...

"Sportas"??? \\\\\.../////

Ko norėti nuo tokio "sporto" atkrėstos smegenys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS