Mokytoja Veronika atostogauja per mokslo metus: sekėjus erzina provokuojančiomis nuotraukomis | KaunoDiena.lt

MOKYTOJA VERONIKA ATOSTOGAUJA PER MOKSLO METUS: SEKĖJUS ERZINA PROVOKUOJANČIOMIS NUOTRAUKOMIS

  • 11

Karantino įkarštyje vilnietė mokytoja Veronika lietuviams kėlė klausimą, ar mokytoja gali vesti nuotolines pamokas ne iš namų, o iš saulėtų kraštų. Tuomet jauną pedagogę gynė net moksleivių tėvai – koks skirtumas, iš kur vyksta nuotolinis skambutis internetu. Šįkart mokytoja Veronika iškėlė kitą klausimą. Į atostogas Kenijoje išvykusi moteris tai padarė per mokslo metus, o ne tuomet, kai nuo pamokų ilsisi ir moksleiviai.

Įspūdingais kadrais iš saulėtosios Afrikos sekėjus stebinusi Veronika savo socialinių tinklų paskyrose rašė, kad sulaukė daugybės skundų.

„Šimtai žinučių, kaip mokytoja išdrįso keliauti per mokslo metus?!“ – rašė Veronika.

Pedagogė džiaugėsi, kad į atostogų kelionę ją išleido supratingi mokyklos vadovai.

„Prieš beveik du metus pasikeitė mokyklos administracija. Atėjo supratingi ir šiuolaikiški žmonės! Žmonės, su kuriais galima kalbėti, ieškoti kompromiso“, – pokyčiais didžiavosi mokytoja.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše: 

Veronika teigė, kad kelionė yra ne tik poilsinė, bet ir darbo.

„Tikiu, kad tai bus neįkainojama patirtis, kuri leis man sužinoti daugiau apie švietimą skirtingose kultūrose“, – vylėsi mokytoja.

Instagramo nuotr. 

Tam, kad dar labiau pakurstytų piktus liežuvius, Veronika sako į socialinius tinklus įkėlusi nuotrauką, kurioje ji vilki maudymosi kostiumėlį.

„Specialiai įkėliau nuotrauką su maudymosi kostiumėliu, kad turėtumėte apie ką pakalbėti. Susireikšminau!“ – šmaikštavo mokytoja Veronika.

GALERIJA

  • Mokytoja Veronika atostogauja per mokslo metus: sekėjus erzina provokuojančiomis nuotraukomis
  • Mokytoja Veronika atostogauja per mokslo metus: sekėjus erzina provokuojančiomis nuotraukomis
  • Mokytoja Veronika atostogauja per mokslo metus: sekėjus erzina provokuojančiomis nuotraukomis
Instagramo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

only

Kas dar? Onlyfans paskyra gal turi?

Super mokytoja

Visu apgailetinu komentaru savininkams rekomenduociau paziureti i SAVE i veidrodi, ir nors pasistengti atrodyti kaip zmones, tikriausiai labiau esat panasus i senovinius dinozaurus. Veronika puikus pavyzdis, kaip reiketu gyventi ir atrodyti! Kodel mokytojos turi blogai gyventi? Kas per mastymas?

Sena tarka

Puiki Kenijos švietimo sistema. O dar svarbiau, kad mokytojai Veronikai parūpo. Kai grįš, galės diegti jų metodus Lietuvos mokyklose.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS