Mokytoja Veronika prisiminė vestuvių skandalą: kaip mokytoja sau gali leisti tokią prabangą? | KaunoDiena.lt

MOKYTOJA VERONIKA PRISIMINĖ VESTUVIŲ SKANDALĄ: KAIP MOKYTOJA SAU GALI LEISTI TOKIĄ PRABANGĄ?

Prieš metus garsiausia Lietuvos mokytoja Veronika su vyru Simu Kazilioniu susituokė saulėtuose Maldyvuose. Praėjus metams jauna pora vėl savo meilę atšventė Kenijoje. Ne paslaptis, kad meilės šventė vėl sulaukė daug susidomėjimo – tiek dėl kelionės mokslo metų viduryje, tiek dėl pikantiškų Veronikos nuotraukų. Tačiau prie tokio dėmesio moteris jau pripratusi.

„Tos pirmos mūsų vestuvės vyko karantino metu, tuometinės administracijos paklausiau, ar galiu pamokas vesti iš bet kurios šalies, atsakė, kad nesvarbu. Tai koks skirtumas, ar aš iš Druskininkų, ar Maldyvų. Išvažiavau, stengiausi nieko nekelti, bet vyras su draugais įkėlė nuotrauką į socialinius tinklus, ir visi rašė, kaip aš taip drįstu, kaip mokytoja sau gali leisti tokią prabangą? Turėjau sėdėti namuose, su kitais mokytojais, užsidariusi“, – kilusį skandalą dėl kelionės karantino metu prisiminė Veronika.

Jai antrino vyras Simas, kad stebėti viską iš šono buvo labai smagu – mokytoja pamokas vedė iš spintos, apsirengusi megztinį, jog išvengtų kiek įmanoma daugiau kalbų.

LNK nuotr.

Mokytoja Veronika išdavė, kad už šią kelionę ji mokėjo kartu su vyru, nors pačios atlyginimas siekia tik tūkstantį eurų per mėnesį.

Jos vyras pridūrė: „Prašau jos mokykloje nedirbti, nes jos atlyginimas mažiausias iš visų veiklų, bet ji be to negali“.

 

 

Atvirumo nestokojo ir kita žinoma pora – Inga ir Darius Budriai. Žinomi verslininkai išdavė, kad jų santykiai prasidėjo netikėtai, kai Darius dar nebuvo iki galo išsiskyręs. Ir išdavė – jų įspūdingos vestuvės buvo puikaus plano dalis.

LNK nuotr. 

„Kai mes tuokėmės,  spontaniškai sugalvojau, kad reikia parašyti žurnalistams, nes su vestuvėmis norėjau išpopuliarėti. Tuo metu tikrai nei vienas nebuvome žinomi“, – juokdamasi prisiminė žinoma renginių organizatorė, dekoratorė Inga Budrienė. Ir jos planas išdegė – jų įspūdingos vestuvės pritraukė daugybę dėmesio.

 

 

Atvirkščiai, žurnalistų kamerų per vestuvės nelaukė Violeta ir Vilius Tarasovai. Jau daugiau nei 17 metų jiedu kartu, nors net garsiausi astrologai pranašavo – temps vos kelerius metus.

 

 

„Žmonės galvoja tik apie save! Aš ir man! O santuoka – kompromisų menas, kartais reikia net aukų“, – sakė Violeta. Pavyzdžiui, ji atsisakė dalyvauti TV šokių projektuose, nes Viliui buvo nepriimtina, kad ją „grabaliotų kitas vyras“.

LNK nuotr. 

Šį ketvirtadienio vakarą LNK studijoje svečiuosis tos poros, kurioms pavyko neišbarstyti nei jausmų, nei bendrų interesų. Kaip joms pavyko? Kodėl vieni gyvena santuokoje ilgai ir laimingai, kiti skiriasi, kartais net po metų, ir sako, kad nesutapo charakteriai? Visi atsakymai – ketvirtadienio vakarą, 20 val., laidoje „Bučiuoju. Rūta“,  per LNK.

GALERIJA

  • Mokytoja Veronika prisiminė vestuvių skandalą: kaip mokytoja sau gali leisti tokią prabangą?
  • Mokytoja Veronika prisiminė vestuvių skandalą: kaip mokytoja sau gali leisti tokią prabangą?
  • Mokytoja Veronika prisiminė vestuvių skandalą: kaip mokytoja sau gali leisti tokią prabangą?
  • Mokytoja Veronika prisiminė vestuvių skandalą: kaip mokytoja sau gali leisti tokią prabangą?
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kolega

mokyoja, kuri pardavinėja smutkes, nuomuoja butus, bet pajamų mokesčio nuo to nesusimoka

Vera vertum

Viena imone bankrotavus, viska is jos isvoge, dabar nauja atidare. Mato proga is saules elektriniu pinigu lobt. Va taip tokie turtuoliai ir atsiranda. Paprastu pilieciu pinigais. Vykdomas bankrotas, o tie po tailandus skraido. Ar valstybes institucijom voskas ok?

Visuomenei visai neįdomu

JŪS AIŠKINKITĖS TARPUSAVYJE,BET DABAR ATRODO, O GREIČIAUSIA TAIP IR YRA,KAD TIK NORITE DAR DAUGIAU PASIREKLAMUOTI.TRŪKSTA SANTŪRUMO.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS