Monika Marija apie baisiausią dieną: gal mano istorija suteiks vilties kitiems | KaunoDiena.lt

MONIKA MARIJA APIE BAISIAUSIĄ DIENĄ: GAL MANO ISTORIJA SUTEIKS VILTIES KITIEMS

  • 1

Monika Marija Paulauskaitė pasakoja, kad jos daina „Light On“ atsirado po to, kai ji akis į akį susidūrė su mirtimi.

„Galbūt mano istorija suteiks vilties žmonėms, kuriems jos reikia. Tai istorija apie mano gyvenimo laikotarpį, kai aš labai sunkiai susirgau. Visiškai netikėtai sėdėjau namie ant sofos, kaip čia šiandien, ir staigiai pakilo temperatūra iki kritinio lygio. Per naktį buvau beveik visiškai suparalyžiuota nuo skausmo, ryte išsikvietėm greitąją“, – LNK laidoje KK2 šį antradienio vakarą, 19.30 val., kalbės Monika Marija.

Mergina buvo skubiai paguldyta į reanimaciją. Gydytojai pranešė šokiruojančią žinią – vilties išgyventi merginai beveik nėra.

„Mane staigiai paguldė į ligoninę, reanimaciją, ir išgirdau diagnozę, kad man liko mažai laiko gyventi todėl, kad mano kraujyje esantys rodikliai rodo visišką maksimumą, beveik dešimt kartų daugiau, negu turėtų būti, – pasakos Monika Marija. – Tai buvo kraujo užkrėtimas. Gydytojas sakė, kad galėjau pirštą įsipjauti, pateko bakterija, ir tiek užteko“.

Tačiau po kelių savaičių įvyko stebuklas – Monika laimėjo kovą už gyvybę.

„Tada gulėjau ir galvojau: Dieve, dar yra tiek daug dalykų, kuriuos noriu padaryti gyvenime. Nejau čia yra viskas, nejaugi nespėsiu daugiau pasiekti? Ir po poros savaičių visiškos psichologinės kankynės gydytojai pasakė, kad, atrodo, sveikstu. Jie mane išleido į paprastą ligoninės palatą ir dar prabuvau porą mėnesių. Tada supratau, kaip turiu vertinti tai, apie ką svajojau, tai, kokius žmones turiu aplink, tai, kokius turiu tikslus, tai pačios didžiausios mano vertybės, ir dar kiekvieną dieną jaučiuosi labai laiminga, kad esu čia“, – sakys Monika Marija.

Už tai, kad laimėjo kovą prieš mirtiną ligą, ir už tai, kad laimėjo „Lietuvos balsą“, Monika Marija dėkinga savo mamai, kuri ją auklėjo labai griežtai – neleido vaikščioti į diskotekas ir liepė daug repetuoti, dainuoti ir kovoti.

„Mano tėvai buvo labai griežti, kai buvau maža, ir mano mama niekada neleisdavo manęs vaikščioti po vakarėlius visokius arba vaikščioti į susitikimus su draugėmis, aš tuo metu labai dėl to pykdavau ant jos, bet dabar suprantu, kad ji padarė labai gerai“, – kalbės Monika Marija.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zinaida

Šaunuolė mergina. Štai šitaip reikia kovoti už gyvenimą. Jei duota gyvybė, tai mąstantis žmogus ją brangins, Didžiuojuosi jumis ir linkiu sėkmės Eurovizijos kovose -kelias Izraelio, tik reikėtų kokios grupės, gal Džentelmenų. Kainos -taip! Bet Lietuvos verslo magnatai žmogui, kuris pavergė žiūrovų simpatijas, pagaliau SUTEIKS milijonų sankaupas ,vardan žmogaus, kuris drąsiai galėtų važiuoti Izraelio, nes be pinigų ten, kiek skaičiau, nieko nereiškia ir pats pasirodymas, ...tokia , greičiausiai Eurovizijos politika, neskaitant gero pasiruošimo. Eilinė lietuvė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS