„Muzikinės kaukės“ nugalėtojas apie tai, kaip į laimėjimą sureagavo žmona: reakcija buvo šalta | KaunoDiena.lt

„MUZIKINĖS KAUKĖS“ NUGALĖTOJAS APIE TAI, KAIP Į LAIMĖJIMĄ SUREAGAVO ŽMONA: REAKCIJA BUVO ŠALTA

  • 1

„Galiu pasakyti nuoširdžiai, aš vis dar atsibundu ir nuoširdžiai netikiu, kad laimėjau. Nežinau, kada suprasiu. Beje, kai gavau žinutę iš praėjusių metų nugalėtojo Roko Petrausko, tada pagalvojau – eik tu sau, čia iš tikrųjų vyksta! O šiaip netikiu! Aš gal nemoku savęs girti ir šiaip labai sunkiai priimu komplimentus, tai man net kažkaip nesinori visko suprasti. Reikia pripažinti, man labai pasisekė!“ – sako projekto „Muzikinė kaukė“ nugalėtojas Linas Vaitkevičius.

Šeštadienį šou „Muzikinė kaukė“ pasiekė finišo tiesiąją. Viso finalo metu projekto gerbėjai siuntė trumpąsias žinutes ir skambino vien tam, kad patys išrinktų nugalėtoją. Maža to, tik šį vakarą visi už balsus surinkti pinigai buvo paaukoti „Blue/Yellow“ organizacijai, kuri rūpinasi pagalba Ukrainai. Tokio žiūrovų aktyvumo nesitikėjo niekas – vos per kelias valandas buvo surinkti 23 200 eurų.

Visų keturių finalistų pasirodymai nepaliko abejingų. Tačiau surinkęs net 11 815 balsų nugalėtoju tapo grupės „Žemaitukai“ narys Linas Vaitkevičius. Taip sutapo, kad tą pačią dieną, kai vyko finalas, atlikėjas su būriu draugų ir artimųjų šventė savo gimimo dieną. Todėl pergalė tokią simbolinę datą jam įstrigs visam gyvenimui.

„Nežinau, kaip taip sutapo, bet čia istorinis įvykis. Neapsakomas jausmas būnant su pačiais artimiausiais sužinoti, kad nugalėjai projekte, kuriam skyrei tiek daug savo laiko ir jėgų. Aš visą sezoną jaučiau labai didelį palaikymą. Man daug žmonių rašė, sulaukiau gausybės žinučių iš pažįstamų, kurių nemačiau šimtą metų ir visi jie labai mane sveikino. Aš kai pirmą kartą atėjau ir pamačiau visą komandą, kuri dirba už kadro, buvau be galo nustebęs. Jie patys kaip šeima. Iš karto pajutau didžiulį rūpestį. Retai kur televizijoje būna tiek nuoširdumo. Tu nė sekundės nesijauti kaip koks vaikštantis reitingas. Tai sujaudina iki sielos gelmių. Nuo valytojos iki vyriausių prodiuserių, visi be galo mandagūs, visi paklausia ar esi pavalgęs, ar tau viskas gerai. Sunku net patikėti, kad gali būti tiek daug nuoširdumo“, – savo emocijomis dalinasi Linas.

Dainininkas ne kartą pasakojo, kad žmona Rūta jam labai daug padėjo ruošiantis pasirodymams. Tačiau paklaustas, kaip jo mylimoji reagavo į vyro laimėjimą, tik nusijuokia: „Mes, žemaičiai, nemokam rodyti emocijų. Tiesiog apsikabinom šiltai ir viskas. Sakyčiau, ta reakcija buvo šalta. Bet kai žmona žiūrėjo mano Freddie Mercury įsikūnijimą, aš pamačiau jos akis ir tas visas palaikymas, ir meilė tiesiog spinduliavo. Man atrodo, kad ta vieta net nebuvo svarbi. Svarbiausias tas nueitas kelias. Ką jis mums davė ir kaip mus išaugino.“

Anot, Lino šis projektas suteikė daugiau pasitikėjimo savimi. Jis suprato, kad ir vienas scenoje gali labai daug. Be to, atlikėjas džiaugiasi atradęs ir savo balso galimybes apie kurias iki šiol net pats nežinojo.

„Dabar tik svajoju apie nuoširdų ir be jokio skubėjimo laiką su šeima. Nes kol kas, nors ir būdavau namuose, mano visos mintys sukdavosi apie pasiruošimą šeštadieniui. O dabar be sąžinės graužaties galėsiu leisti laiką su mylimaisiais. Turiu dar vieną svajonę – su grupe rudenį surengti koncertinį turą. Jau turime pakankamai dainų ir norime išleisti albumą bei apvažiuoti visą Lietuvą. Tai norėtųsi, kad karas baigtųsi ir ši svajonė išsipildytų“, – sako L. Vaitkevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ką čia bepridėsi .....

Grynuolis ! Visai dar nesugadintas vaikinas ! Sėkmės jam ir toliau išlikti tokiu !....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS