N. Bunkė apie Palangą: tiesiog nerealu, tai ne Vilnius | KaunoDiena.lt

N. BUNKĖ APIE PALANGĄ: TIESIOG NEREALU, TAI NE VILNIUS

  • 30

Atlikėja ir verslininkė Natalija Bunkė su vyru Edgaru Eidėjumi šią vasarą atostogauja Palangoje. Moteris savo instagrame viešai padėkojo kurorto merui Šarūnui Vaitkui už gražiai sutvarkytą miestą.

Atlikėja su vyru dviračiais keliavo po visą Palangą, aplankė ir jos centrą, ir pakraščius.

„Galėčiau Palangos merui tokį didelį, riebų pagyrimą pasakyti: Palanga sutvarkyta idealiai. Vadinasi, gera ranka valdo Palangą“, – džiaugėsi N. Bunkė.

Palangą ji palygino su sostine, kurioje pati gyvena.

Palanga sutvarkyta idealiai. Vadinasi, gera ranka valdo Palangą.

„Visi pakraščiai nušienauti. Tai ne Vilnius – Palangėlėje jūs didesnės žolės nepamatysite. Ir gėlytės pasodintos. Miela, malonu. Tiesiog nerealu. Žodžiu, Š. Vaitkui linkėjimai“, – pabrėžė N. Bunkė.

Dainininkės paminėta nepjauta žolė Vilniuje – aktuali tema sostinės gyventojams. Tiesa, ji auginama ne dėl to, kad būtų pamiršta ją nupjauti – tiesiog tokia Vilniaus politika. Jau dvejus metus aktyviai auga vešlios pievos. Natūralios pievos laisvai želia prie Vilniaus greitkelio, Barbakano kalno, žaliuosiuose ruožuose tarp eismo juostų, transporto žieduose. Prie pėsčiųjų ir dviračių takų šienaujama tik iš kraštų, o prie Baltojo tilto, Misionieriaus soduose šienaujama aukštesnė nei 10 cm žolė.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Laura

Ir vel ta , jau net akių nebesimato nuo botokso kaip čiurka vistiek lenda visur ir cia snapą įkiso ir namu kuris kaip tvartukas atrodo, spejo per tv pasigirt , žodziu žvaigzde luetuviska

Tai į Rytus pasuko Vilnius su tvarka?

Na nepjaunamos pievos būdingos visuose rusijos miestų pakraščiuose. Sudaro netvarkomo miesto įvaizdį Na ir erkės

Poilsiautoja

Labai nepatiko ir žiauriai atrodė ant Palangos tilto meškeriotojai! Žuvytės miršta, draskosi, o vaikučiai verkia, suaugusueji jaučiasi irgi nepoatogiai. Meras ar savivaldybė turėtų atkreipti dėmesį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS