N. Bunkei su vyru – prastos žinios: teismas nusprendė, kad teks atlyginti žalą porai iš Šakių | KaunoDiena.lt

N. BUNKEI SU VYRU – PRASTOS ŽINIOS: TEISMAS NUSPRENDĖ, KAD TEKS ATLYGINTI ŽALĄ PORAI IŠ ŠAKIŲ

  • 17

Pora iš Šakių dėl garbės ir orumo įžeidimo bei šmeižto iš dainininkės Natalijos Bunkės bei jos vyro Edgaro Eidėjaus siekė prisiteisti 10 tūkst. eurų neturtinei žalai atlyginti. Sostinės teismas paskelbė verdiktą.

Trečiadienį teismas iš atsakovų – N. Bunkės ir E. Eidėjaus – iš viso priteisė 4 tūkst. eurų žalos atlyginimą, praneša portalas 15min.lt.

Didesnę dalį šios sumos įpareigota apmokėti N. Bunkė (3000 eurų), likusį tūkstantį – E. Eidėjus. 

Teismas atsakovus ir ieškovus įpareigojo dalinai vieni kitiems padengti tūkstantines šio ginčo bylinėjimosi išlaidas.

Šiandienis Vilniaus regiono apylinkės teismo sprendimas iškart neįsiteisėjo, per mėnesį jis gali būti skundžiamas aukštesnės instancijos teisėjams.

Nemaloni situacija kilo dėl incidento prie N. Bunkės ir E. Eidėjaus namų. N. Bunkė ir E. Eidėjus pamanė, kad pora iš Šakių, atvykusi pasižvalgyti po jų gyvenamąją vietovę, yra vagys, vijosi juos, fotografavo, filmavo ir skelbė į instagramą.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

tikras skuduras

tas pacanas tai tikrai vaflis be savigarbos jausmo, koks normalus vyras gali susideti su varsafke, kuri po santuokos nesioja jau kazkelinto pries tai buvusio vyro pavarde.tuom didziuodamasi. Ir dar tau gimdo vaikus su buvusio pavarde.

tai

Šita susiraukšlėjusi boonkė zvoonkė?

BF to Ruta

Tamstos pastaba apie "nekeliancius pasitikejimo" ieskovu veidus - teisiniu vertinimu - niekine. Beje, vadovautis panasia "logika" - pakankamai primityvu bei uztikrintai neobjektyvu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS