N. Bunkės jubiliejus: ir 3000 gėlių žiedų, ir karūnos imitacijos | KaunoDiena.lt

N. BUNKĖS JUBILIEJUS: IR 3000 GĖLIŲ ŽIEDŲ, IR KARŪNOS IMITACIJOS

Savaitgalį su trenksmu paminėtas žinomos atlikėjos Natalijos Bunkės jubiliejus nuspalvino socialinius tinklus. Atmosferą šventei sukūrusi dekoratorė atskleidė, kiek kainuoja išskirtinės šventės ir kokių pageidavimų išgirsta iš žinomų žmonių.

Dekoratorė Ramunė Lapienienė sako, kad N. Bunkės  jubiliejaus prabangus dekoras buvo sukurtas pasitelkiant auksinės, violetinės ir rožinės spalvos atspalvius, ant šventės stalų puikavosi įvairių dydžių vazos su daugybe didesnių ir mažesnių gėlių puokščių. Iš viso dekoruojant šventę buvo panaudota apie tris tūkstančius gėlių žiedų. Akį traukiančiu akcentu tapo virš stalų pakabinti specialiai šiai šventei atkeliavę sietynai su rožinės spalvos smilgomis. Tai – karūnos imitacijos, primenančios, kad šiandien čia – tikros karalienės šventė.

Paklausta apie pasiruošimą N. Bunkės šventei, R. Lapienienė atskleidė, kad pati jubiliatė neturėjo didelių ar sunkiai įgyvendinamų pageidavimų. „Jos prašymas buvo labai paprastas – padaryti gražią šventę. Todėl kuriant visą dekorą, pasitikėjau savo nuojauta. Norėjau, kad jis tiktų Natalijos asmenybei. Ji yra labai nuoširdi ir draugiška, tačiau tuo pačiu yra ryški, unikali asmenybė ir tikra karalienė. Todėl norėjosi drąsaus, ryškaus ir kiek ekstravagantiško dekoro. O kai jubiliatė pasirodė tarpduryje vilkėdama ryškiai rožinę palaidinę, drąsus šventės dekoras idealiai „suskambėjo“ su pačios Natalijos įvaizdžiu, – pasakojo R. Lapienienė. – Natalija šventėje norėjo ir mėlynos spalvos, bet ji man „nesuderėjo“ prie planuojamų sprendimų. Prisipažinsiu, šiek tiek bijojau, bet surizikavau ir neįdėjau mėlynos.“

Tai ne vienintelis dekoratorės darbas puošiant šventes žinomiems žmonėms. 2021 m. ji dekoravo vieno žinomiausių krepšininkų, Sauliaus Štombergo vestuves. Jose dekoras buvo kurtas baltos, auksinės ir pastelinės rausvos spalvos akcentais bei gyvomis gėlėmis. Net saldus stalas, išdėliotas ant aukštų auksinės spalvos cilindrinių pakilų, atrodė kaip atskiras meno kūrinys.

S. Štombergo vestuvių akimirka.

Paklausta, ar sudėtinga dirbti su žinomais žmonėmis, dekoratorė sako, kad per daug reiklios ir arogantiškos įžymybės – mitas. „Bent man tokių savo darbe dar neteko sutikti. Dabar ruošiame Oksanos Pikul šventę, kuri bus nepaprasta visomis prasmėmis. Tai bus išskirtinis dekoras unikalioje, visiškai neseniai duris atvėrusioje erdvėje renginiams. Šventės tema, kurios dar negaliu atskleisti, bus tikra vakaro vinis“, – sako R. Lapienienė. 

Dekoratorė sako, kad išskirtinumas yra populiariausia pastarųjų metų tendencija. Paklausta, kiek kainuoja išskirtinė šventė, specialistė atskleidžia, kad suma – keturženklė. „O galutinė kaina priklauso nuo kliento pageidavimų: kiek skirtingų elementų reikės, kokios medžiagos bus naudojamos, kiek ir kokių gėlių bus, ar bus reikalingi prie dekoro derantys desertai, šventės spauda, kiti sprendimai“, – sako moteris.

GALERIJA

  • N. Bunkės jubiliejus: ir 3000 gėlių žiedų, ir karūnos imitacijos
  • N. Bunkės jubiliejus: ir 3000 gėlių žiedų, ir karūnos imitacijos
  • N. Bunkės jubiliejus: ir 3000 gėlių žiedų, ir karūnos imitacijos
  • N. Bunkės jubiliejus: ir 3000 gėlių žiedų, ir karūnos imitacijos
Dekoravimo studijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Per daug pompastikos kai KARAS Vyksta

Ar reikia tiek išlaidauti? Viskas perspausta geriau paprasčiau o dali paaukot Ukrainai..

Kokia tuštybė ir beskonybė

klaikuma.Kai skonio ir saiko nėra taip ir pasiklysta žmonės beskonybėje ir tuštybėje.

Rasa

ALE IR GĖDOS NETURI TA MAŠA NATAŠA KUR IR KA JIN DAINUOJA NIEKAD NETEKO GIRDĖTI TOS ALE RYŠKIOS ŽINOM TOKIA BALSYNGA RIAUBIŠKYTE ŠČIOGOLOVAITE O KA ŠITA DAR RYŠKESNĖ BET NEGIRDĖTA TIK VIS SU DIEDAIS VARGSTA TAI MATOM NABAGE
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS