N. Marčėnaitė: jei mes nueitume į santuokų rūmus, visi netektų amo | KaunoDiena.lt

N. MARČĖNAITĖ: JEI MES NUEITUME Į SANTUOKŲ RŪMUS, VISI NETEKTŲ AMO

  • 11

„Nemanau, kad reikia taupytis jausmuose. Šitas gyvenimas yra per trumpas, kad kažką taupytume. Ką gi mes sutaupysim? Gausi tik per nagus“, – sako televizijos laidų vedėja, menininkė Nomeda Marčėnaitė.

Prieš daugiau nei penkerius metus susipažinusi pora – menininkė, televizijos laidų vedėja ir laivo kapitonas Vytas Palavinskas – nėra iš tų sužadėtinių, kurie gyvenimą kuria po bendru stogu. Mieste kiekvienas iš jų panyra į savo netipišką gyvenseną, bet vos atradę laisvo laiko lekia į  sodybą, vienkiemį Trakų rajone. Būtent ši sodyba yra erdvė, kur jiedu leidžia tik jiems priklausančias akimirkas.

„Čia mūsų romantiška vieta, nuostabi erdvė. Vytas net ketino sodybą parduoti, bet aš paprašiau pagalvoti iki vasaros pabaigos. Kaip tik buvo pavasaris, mes pradėjom kuistis, tvarkytis, man apskritai ta aplinka yra tobula. Taip likome ir jis jau nebegalvoja, jog reikia ją imti ir parduoti“, – LRT laidai „Stilius“ teigia menininkė.

Prieš jiedviem susipažįstant, Nomedos ir Vyto asmeniniai gyvenimai buvo paženklinti skaudžių patirčių. Menininkė išgyveno skyrybas su antruoju vyru, o Vytas prieš metus buvo palaidojęs vėžiu sirgusią žmoną ir  liko vienas su trimis mažamečiais vaikais. Laivo kapitonas nebetikėjo, jog antrą kartą gali surasti savo antrąją pusę. „Po žmonos netekties man buvo depresija. Tada atrodė, jog visas pasaulis sugriuvęs. Tai vaikai, paskui, aišku, ačiū Dievui, pažintis su Nomeda, paskui gyvenimas sustojo į tokias vėžes, jog dabar puikiai mes jaučiamės“, – pasakoja V. Palavinskas.

Ar mes dar slėpsimės, ar kartu eisime?

Pasak Nomedos, nėra vienos taisyklės, kokie turėtų būti poros santykiai. Vytas prisimena, jog reikėjo laiko priprasti prie to, jog Nomeda – žinomas televizijos veidas. Laivo kapitonas prisipažįsta, pirmieji vieši pasirodymai buvo iššūkis. Pramogų pasaulio taisykles puikiai pažįstanti N. Marčėnaitė tikina net negalvojusi savo santykius su Vytu slėpti.

„Aš paniškai bijojau viešumo. Prisimenu Nomedos pokalbį, kai pasakė – yra kažkoks renginys, kuriame ji privalo dalyvauti. Nomeda manęs paklausė: „Ar mes dar slėpsimės, ar kartu eisime?“ Kadangi aš žinojau, jog tai nevienkartinis projektas, neatsitiktinė mūsų pažintis, aš tiesiog apsisprendžiau – taip, laikas būtų nueiti, kraipydamasis, vaipydamasis, bijodamas to viso proceso. O po kažkiek laiko pripranti šalia žinomos moters stovėti renginiuose prie fotosienelės“, – tikina V. Palavinskas.

Rudens pradžioje susižadėjusi pora tikina, kad jie nėra planuotojai ir apie vestuves dar nekalba. Abu tikina, kad šiuo metu turi labai daug ir per gyvenimą yra išmokę džiaugtis tuo, ką turi. „Žinoma, ketiname įteisinti santykius, bet tai padarysime tikrai ne banaliai, ne kaip dauguma iš mūsų tikisi. Abu turime tokią reputaciją, jeigu mes elementariai nueitume į santuokų rūmus, visi netektų amo, visi mėnesį galvotų, kas įvyko? Tos vedybos, manau, kad šaus į galvą, vėlgi kaip tas keliones planuojam, taip ir padarysime. Šaus gera mintis ir padarysim. Nemanau, kad mes prisirišę prie popierių, dokumentėlių. Jie nieko nekeičia, kaip parodė gyvenimas. Čia daugiau yra apie vidinį nusiteikimą ir apsisprendimą“, – svarsto N. Marčėnaitė.

Apie gyvenimo audras, įveiktus iššūkius, skaudžius praradimus, užgimusią meilę, gebėjimą žvelgti į gyvenimą pozityviai – Nomeda Marčėnaitė ir Vytas Palavinskas „Stiliuje“ lapkričio 24 d. 19.30 val. per LRT TELEVIZIJĄ ir portale lrt.lt. Vedėja Violeta Baublienė.

GALERIJA

  • N. Marčėnaitė: jei mes nueitume į santuokų rūmus, visi netektų amo
  • N. Marčėnaitė: jei mes nueitume į santuokų rūmus, visi netektų amo
  • N. Marčėnaitė: jei mes nueitume į santuokų rūmus, visi netektų amo
  • N. Marčėnaitė: jei mes nueitume į santuokų rūmus, visi netektų amo
Laidos "Stilius" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

kas netektų amo?nepervertinkit savęs, santuokų rūmai visko matė. O jums linkiu asmeninės laimės,sutarimo ir stabilumo.

Engelsas

Jos tėvas marksizmą-leninizmą Vilniaus universiteto Kauno fakultete dėstė. Nukvakusi bobelė.

zelemunčikas

Tokia pavarde kapitono nepažįstu.Nebent valties ežere kapitonas.Kapitonas bent kartą apiplaukęs pasaulį ant tokio hako neužkibtų,nors tu ką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS