N. Narmontaitė vos nesugadino prabangių vestuvių Milane: viskas buvo tarsi didžiausiame košmare | KaunoDiena.lt

N. NARMONTAITĖ VOS NESUGADINO PRABANGIŲ VESTUVIŲ MILANE: VISKAS BUVO TARSI DIDŽIAUSIAME KOŠMARE

  • 0

Aktorės bei knygų autorės Nijolės Narmontaitės patirtos istorijos primena filmų scenarijus. Viena iš tokių žinoma moteris pasidalins jau šio trečiadienio TV3 laidoje „Gero vakaro šou“. Tiesa, įvykiai tada pakrypo gana netikėta linkme, o ir ašarų vaidinti aktorei neprireikė – tąkart jos upeliais bėgo natūraliai…

Kaip laidoje pasakos N. Narmontaitė, kadaise ji turėjo pažįstamą, kuri užsieniečiams, mėgstantiems neeilinius išgyvenimus, rengdavo įvairius renginius – Nijolė ir pati ne kartą buvo prie to prisidėjusi.

„Jie prašydavo labai aštrių dalykų, o aš visa tai duodavau. Kartą Milane jų draugai milijonieriai šventė vestuves. Mano užsakovai pasakė, kad jie turi viską, todėl reikėtų kažko, kas padarytų stebuklą. Man pasakė, kad nupirks skrydžio bilietus, gausiu gerą honorarą. Viskas, ką man reikėjo padaryti – įsiveržti į tas vestuves, suvaidinti nėščiąją, pulti jaunikiui ant kaklo ir verkiant sakyti, kad jis mane pametė ir paliko“, – intriguojančią istoriją ims pasakoti aktorė.

N. Narmontaitė neslėps – nepaisant to, jog teko visą savo monologą išmokti itališkai, susigalvoti, kaip imituoti nėščiosios pilvą ir pasipuošti peruku, ji su visomis iškeltomis sąlygomis sutiko gana lengvai. Tiesa, netrukus pasigailėjo…

Aktorę oro uoste pasitiko prabangų džipą vairuojantys nepažįstami žmonės, o atvykus į vestuvių ceremoniją, jau vaidmeniui persirengusiai Nijolei pasidarė be galo silpna. Įspūdinga pilis, puošniausiais apdarais pasipuošusios įvairaus amžiaus moterys, šampano purslai, ugnies fakelai ir fantastiška muzika… Būtent tai privertė aktorę kaip reikiant suabejoti – ar ji tikrai gali padaryti tai, ką pažadėjo?

„Matau tą vaizdą ir galvoju: „Ką aš padariau? Kaip aš dabar įbėgsiu...“ Pradėjau verkti – mane ištiko isterija! Baigėsi visos mano aktorystės. Bet nežiūrint visko, aš jau esu čia – esu atgabenta lėktuvu, man reikia įvykdyti užduotį. Su tomis ašaromis aš įlekiu, puolu jaunajam ant kaklo ir sakau: „Kodėl tu mane palikai ir išėjai, juk mes laukėmės vaiko?!“ – pasakos ji.

N. Narmontaitė atvira – tąkart vaidinti beveik nereikėjo, mat jai pačiai iš siaubo, kad gali sugadinti tokį gražų renginį, ašaros liejosi tiesiog upeliais. O aplinkinių reakcijos į jos pasirodymą, kilusį siaubą tik pastiprino – žmonės pašiurpo, jaunasis pradėjo teisintis, o jaunoji nuo jo trauktis atatupsta.

„O man viskas buvo taip, tarsi didžiausiame košmare – pagalvojau, kad daugiau niekuomet į tokias avantiūras ir nesąmones nesivelsiu. Tačiau, nepaisant visko, susitikus po keleto metų, jie man pasakė, kad iš tų vestuvių jie neprisimena nieko kito, tik tą nėščią išprotėjusią moteriškę“, – dabar jau su šypsena neįtikėtiną istoriją pasakos N. Narmontaitė.

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 19.30 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS