Naujas „Pikaso“ narys grupėje jaučiasi it senbuvis: juk ne su Minedu mane lygina | KaunoDiena.lt

NAUJAS "PIKASO" NARYS GRUPĖJE JAUČIASI IT SENBUVIS: JUK NE SU MINEDU MANE LYGINA

Naujas balsas – nauji vėjai. Neseniai į Klaipėdos vaikinų grupės "Pikaso" gretas įsiliejus vokalistui Rokui Laureckiui, gerbėjams žadama intriguojamų permainų.

Sužibo "Lietuvos balse"

"Šviežias" muzikinis vaizdo klipas, po truputį brandinamas debiutinis naujos sudėties trijulės albumas ir planuojami pasirodymai – klausytojai netruks patys įvertinti, kaip ir ar išties pasikeitė "Pikaso" skambesys.

Akyliau šalies popmuzikos naujienas sekantiems tautiečiams Roko veidas ir balsas turėtų būti atpažįstami. Iš Kauno kilęs 22-ejų jaunuolis muzikinėje scenoje – ne naujokas.
Atlikėjas ryškiai suspindo pirmajame "Lietuvos balso" projekte, tačiau pasimėgauti šlovės spinduliais ilgai neteko.

"Nemanau, kad iškritau tuo metu, kai turėjau. Esu įsitikinęs, kad buvo tikrai vertesnių už mane palikti "Lietuvos balsą". Tąkart krito ir kiti geri balsai, tiesiog žmonės taip balsavo. Niekada nesakiau, kaip kiti, kad noriu tik dalyvauti, išbandyti save. Tikrai nėjau savęs išbandyti, nes jau prieš tai buvau dalyvavęs viename projekte. "Lietuvos balse" norėjau laimėti. Tačiau kažkas, vadinasi, buvo ne taip – gal ne tos dainos pasirinktos ar dar kažkas", – svarstė pašnekovas.

Lygina su D.Montvydu

Rokas šypteli – "Lietuvos balsas" labai staigiai iškėlė, bet sykiu viskas greitai ir nuslūgo. Anot pašnekovo, kad taip nenutiktų, reikia įdėti ne tik daug darbo, bet ir lėšų, turėti pažinčių bei žinoti, nuo ko apskritai pradėti. Ką jau kalbėti apie solinę karjerą.

"Vienam pačiam, be stiprios komandos imtis solinės veiklos sunku. Vien balso neužtenka. Turi stipriai į save investuoti ir dirbti visose srityse – tiek dainavimo, tiek įvaizdžio. O prodiuseriai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai turi nemažą patirtį muzikiniame pasaulyje. Su mano atėjimu į "Pikaso" norime atversti naują grupės istorijos lapą, įnešti kažką naujo. O jei ilgainiui viskas gerai klostysis, gal šalia atsiras vietos ir solinei karjerai. Manau, kad prodiuseriai man neatsisakys padėti", – ateities sumanymais dalijosi atlikėjas.

Pradinį muzikinį išsilavinimą įgijęs muzikos mokykloje, atlikėjas prisipažino ir iki "Lietuvos balso" vokalą papildomai lavinęs pas šios srities profesionalus. Tarp jų – ir Rosita Čivilytė. Rokas svarstė, jog galbūt todėl neretai jis palyginamas su kitu jos mokiniu – Donatu Montvydu.

Dainuojantis teisininkas

Anot pašnekovo, vieniems tai atrodo blogai, kitiems – priešingai.

"Mes iš tiesų turime vokalinių panašumų, gal taip yra dėl to, kad turėjome tą pačią mokytoją. Tenka neretai išgirsti tokių palyginimų. Ir ne tik su Donatu. Bet manau, kad tai nėra blogai, nes D.Montvydas – vienas geriausių Lietuvos atlikėjų. Juk ne su Minedu mane lygina", – šyptelėjo Rokas.

Pastaruoju metu nemažai veiklos pajūryje turėjęs naujasis "Pikaso" narys nuo rudens krims teisės mokslus M.Romerio universitete.

"Muzika visada bus mano hobis, bet šalia to kažką vis tiek reikia turėti", – racionaliai kalbėjo atlikėjas, neneigęs, jog sulaukia replikų, kad bus dainuojantis teisininkas.

Paklaustas, ar palyginti nedaug laiko kartu praleidusi trijulė jau spėjo "apsišlifuoti" kampus, Rokas patikino, jog jo nuogąstavimai, kaip senbuviai priims naujoką, buvo be pagrindo.

"Maniau, kad viskas bus kur kas sunkiau, vis dėlto kiti grupės nariai jau būna susigyvenę, susibendravę ne tik scenoje, bet ir gyvenime. Tačiau tikrai nepasijaučiau, kad būčiau koks naujokas", – šyptelėjo Rokas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

daunei

Jei tau patinka tai mink nx

Mineto fanė

Kuo tau nepatinka Minetas, zasine tu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS