Naujoje J. Veklenko dainoje – daug asmeninių išgyvenimų | KaunoDiena.lt

NAUJOJE J. VEKLENKO DAINOJE – DAUG ASMENINIŲ IŠGYVENIMŲ

  • 2

Šiandien dainininkas Jurijus pristato naujausią savo kūrybinį darbą – kūrinį „Apie Ją“ bei specialiai šią dainą iliustruojantį vaizdo klipą. Dar prieš premjerą atlikėjas teigė, kad ši daina jam labai svarbi ir su nekantrumu laukia šios dienos, kuomet ji pasieks klausytojus. Naujausiame kūrinyje ir vaizdo klipe sudėta daugybė emocijų, kurios artimos pačiam Jurijui.

„Kiekvienos dainos premjera yra jaudinanti ir svarbi akimirka, tačiau šį kartą ypatingai jaudinuosi. Nežinau, galbūt dėl to, kad kūrinyje sudėta daug asmeninio gyvenimo, o galbūt ir dėl to, kad dabartinis skambesys, kurį išgirs klausytojai, yra būtent tai, ko ilgai ieškojau, kad jausčiausi realizuodamas save“, – pasakoja Jurijus.

Naujausias atlikėjo kūrinys intriguoja ir savo pavadinimu – „Apie Ją“. Pasak Jurijaus, užbėgant įvykiams už akių, ši daina yra asmeniška, joje asmeniniai išgyvenimai.

„Kai keletui žmonių pasakiau, kad daina vadinsis „Apie Ją“ – sulaukdavau klausimo – apie ką? Tai tikrai nėra taip paprasta atsiverti ir lengvai kalbėti. Tekstą radau tarp savo užrašų, kuriuose tai užrašyta labai seniai. Tačiau pačios melodijos ir skambesys atsirado visai neseniai, matyt, tam reikėjo laiko ir tinkamo momento“, – pasakoja kūrėjas.

Vaizdo klipą dainai sukurti nebuvo sudėtinga – pats tekstas padiktavo tamsią nuotaiką, persmelktą sumišimu ir nežinomybe. Jurijaus teigimu, kaip ir ankstesniuose vaizdo klipuose, taip ir šį kartą bendradarbiavimas vyko su komanda, su kuria labai paprasta surasti būtent tą kampą, kuris atspindėtų kūrinį.

„Įsikūnyti į tai, ką norėjosi perteikti filmuojant vaizdo klipą dainai tikrai nebuvo lengva. Vaizdo klipe norėjau perteikti neviltį ir bandymą žmogui pasakyti paskutinius žodžius prieš išsiskiriant, kai sukaupi viską ir galiausiai sprogsti. Galiu pasakyti, kad kai kurių scenų net teko atsisakyti“, – teigia atlikėjas.

Naujausią kūrinį „Apie Ją“ gyvai išgirsti bus galima ir jau artėjančiuose Jurijaus koncertuose. Jau šį šeštadienį, birželio 13 d. Jurijus su grupe pasirodys Vilniuje, „Vasaros terasoje“, o kitą šeštadienį, birželio 19 d., Jurijaus kūrybą klausytojai galės išgirsti ir Kaune, „Adform“ kiemelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ula

Patiko, jausminga, išgyventa daina....SUPER

jis šaunuolis

puikus atlikėjas, gražus vyras - puiki nauja daina.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS