Naujovė ekranuose: televizijos laidą filmuos vaikai | KaunoDiena.lt

NAUJOVĖ EKRANUOSE: TELEVIZIJOS LAIDĄ FILMUOS VAIKAI

  • 1

LNK televizija įgyvendins televizinį projektą „KK2 Vaikai“, kurio šeimininkais taps patys mažiausi žiūrovai.

Kodėl saldainiams netaikomas lengvatinis PVM? Kodėl Lietuvoje tokie brangūs žaislai? Kodėl mokyklinė uniforma nepanaši į Betmeno kostiumą? Kodėl reikia lankyti būrelius ir sportuoti? Kokios yra vaiko teisės bei kokios pareigos?

Šie ir daugybė kitų klausimų bus atsakyti naujoje televizijos laidoje. Kolektyvas joje bus išskirtinai vaikiškas. – laidos vedėjai bus vaikai, specialieji korespondentai Seime, Vyriausybėje ir Prezidentūroje bus vaikai. O jų žygius ir nuotykius televizijos kameromis taip pat fiksuos vaikai.

Ilgametė laidos vedėja Justė Žičkutė sako jau nekantraudama laukianti naujų mažųjų bendradarbių.

„Mes su Tomu labai laukiame vaikų, prisijungiančių į mūsų į KK2 šeimą. Jeigu tau pabodo sėdėti namie, galiu patikinti, kad kameros ir galimybė susipažinti, paspausti ranką žinomiausiems Lietuvos politikams, sportininkams ir muzikos žvaigždėms vaikystę nuspalvins ryškiomis spalvomis. Be to, asmeniškai pasižadu globoti savo naujuosius draugus“, – šypsosi Justė.

Kolektyvo dalimi gali tapti kiekvienas vaikas nuo 8 iki 13 metų. Tam, kad būtumėte pakviesti į laidos atranką reikia kartu su tėveliais užpildyti dalyvio anketą iki šių metų lapkričio 27 dienos. Pridėjus savo nuotraukas ir video įrašus - šansai tapti „KK2 Vaiku“ didėja.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ronalda

Sis sumastimas ira labai geras

SUSIJUSIOS NAUJIENOS