Netrukus gimdysianti I. Stasiulytė išsireikalavo honorarą ir kūdikiui | KaunoDiena.lt

NETRUKUS GIMDYSIANTI I. STASIULYTĖ IŠSIREIKALAVO HONORARĄ IR KŪDIKIUI

  • 12

Naujos, vos pradėtos filmuoti komedijos „Tarp mūsų, mergaičių“ aktorius pateko į kuriozišką situaciją. Jis nebuvo kviestas į kastingą, nepasirašė sutarties, tačiau dalyvaus filmavime. Taip yra todėl, kad aktorės Inetos Stasiulytės sūnus – dar negimęs.

Pasak filmo prodiuserio Mantvido Žalėno, scenarijus buvo pradėtas rašyti dar nežinant gerosios naujienos. „Iš pradžių Ineta turėjo vaidinti kitą vaidmenį – kietos karjeristės Daivos. Jį rašėme galvodami apie ją. Tada sužinojome, kad Ineta yra nėščia. Tačiau įdomiausia tai, kad komedijoje jau buvo kitas personažas – nėštukė Goda. Taigi, atidavėm jį Inetai – beveik nereikėjo nieko perrašinėti. Žinojau, kad talentingoji Ineta susitvarkys su šia užduotimi idealiai. Tai, kad ji sutiko atlikti vaidmenį, būdama nėščia, yra nuostabu. Esu tikras – kuo artimesnis aktorės būsenai personažas, tuo įtaigesnis ir tikresnis yra kinas“, – džiaugėsi prodiuseris Mantvidas Žalėnas.

„Esu jau aštuntą mėnesį su vaikeliu viduje, bet labai noriu vaidinti. Ir toliau intensyviai darbuojuosi, vedu renginius, filmuojuosi laidose, reklamose. Na ir, žinoma, turbūt jau paskutiniame iki gimdymo filme „Tarp mūsų, mergaičių“. Aktorių planuoju pagimdyti rugsėjo gale, su juo dalyvausiu ir premjeroje gruodį“, – juokaudama pasakojo aktorė I. Stasiulytė.

Aktorių planuoju pagimdyti rugsėjo gale, su juo dalyvausiu ir premjeroje gruodį.

Prodiuseris užsiminė, kad Ineta turėjo papildomų sąlygų sutartyje. „Čia nebuvo tas atvejis, kai gauni du aktorius už vieno kainą. Su Ineta draugiškai sutarėme dėl padidinto honoraro ir dar negimusio aktoriaus įrašymo į filmo titrus,“– teigė M. Žalėnas.

Komedijų „Tarp mūsų, berniukų...“ ir „Klasės susitikimas. Berniukai sugrįžta!“ režisierius šįkart nusprendė nukreipti žvilgsnį į dailiąją lytį.

Istorija prasideda nuo nekalto sumanymo: šešios geros draugės nusprendžia smagiai ir jaukiai praleisti savaitgalį užmiesčio SPA centre. Tačiau nerūpestingas savaitgalis netrukus virsta painių situacijų, karštų prisiminimų ir veiksmo pilnų scenų sūkuriu. Ar merginų draugystė išlaikys pavydo, pykčio ir intrigų išbandymą? Kas nugalės – senos nuoskaudos ar moteriškas solidarumas ir draugystė?

Filmo režisierius – Kęstutis Gudavičius. Pagrindinius vaidmenis filme atlieka I. Stasiulytė, Rimantė Valiukaitė, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė, Emilija Latėnaitė-Beliauskienė, Aušra Štukytė, Rasa Marazaitė. Filmą bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2018 m. gruodžio 28 dienos.

GALERIJA

  • Netrukus gimdysianti I. Stasiulytė išsireikalavo honorarą ir kūdikiui
  • Netrukus gimdysianti I. Stasiulytė išsireikalavo honorarą ir kūdikiui
  • Netrukus gimdysianti I. Stasiulytė išsireikalavo honorarą ir kūdikiui
  • Netrukus gimdysianti I. Stasiulytė išsireikalavo honorarą ir kūdikiui
  • Netrukus gimdysianti I. Stasiulytė išsireikalavo honorarą ir kūdikiui
  • Netrukus gimdysianti I. Stasiulytė išsireikalavo honorarą ir kūdikiui
I. Jūros Jūraitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Kauniete

Be galo patinka ši aktorė,labai talentinga,nuoširdi ,linksma,neviešina savo asmeninio gyvenimo,kai kitos ale žvaigždutes,linkiu sėkmės,sveikatos ir gražaus kūdikėlio,nes abu esate gražūs tėveliai

Nuomone

Kaip aktore, ji yra gera, bet visa kita, ji dar nezino, kad gimdymas, tai didelis dalykas, ten visko atsitinka, pasitaiko, gali ir nepasisekti, ir mama, ar vaikas numirti, ligos visokios, ir po gimdymo moteris 3 menesius yra 1 koja grabe, todel tokiam jos poziuriui nepritariu. Ir siaip, mergina su vaiku.

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

D.GRYBAUSKAITĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS