„Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė ištekėjo trečią kartą | KaunoDiena.lt

„NUSIVYLUSIŲ NAMŲ ŠEIMININKIŲ“ ŽVAIGŽDĖ IŠTEKĖJO TREČIĄ KARTĄ

  • 0

Aktorė Eva Longoria (Eva Longorija) šeštadienį Meksikoje ištekėjo už sužadėtinio, meksikiečių televizijos magnato Jose Bastono (Chosė Bastono).

Jungtuvės įvyko po atviru dangumi, vaizdingoje privačioje rezidencijoje ežero pakrantėje įsikūrusiame Valje de Bravo, esančiame už 140 km nuo sostinės Meksiko.

Nuotraukose, kurias gavo naujienų šou ispanų kalba „Al Rojo Vivo“, matyti, kad nuotaka vilkėjo baltą suknelę be rankovių, buvo su ilgu baltu šydu.

„Jie susituokė prie altoriaus po daugybe lempučių girliandų, – People.com sakė šaltinis. – Buvo labai romantiška. Eva ... šypsojosi visos ceremonijos metu. Jis buvo su pilku kostiumu.“

Poros šventėje dalyvavo maždaug 200 svečių, tarp jų – tokios garsenybės kaip Victoria ir Davidas Beckhamai (Viktorija ir Deividas Bekemai), kurie taip pat matėsi minėtose paparacų padarytose nuotraukose.

Ankstesniuose pranešimuose buvo sakoma, kad į vestuves taip pat buvo pakviesti dainininkai Ricky Martinas (Rikis Martinas) ir Katy Perry (Keti Peri), aktoriai Penelope Cruz (Penelope Krus), Mario Lopezas (Marijus Lopesas), Amaury Nolasco (Amauris Nolaskas) ir Jaime Camilis (Chaimė Kamilis).

Buvusi dainininkė, o dabar – mados dizainerė Victoria, kaip kalbama, sukūrė geriausiai draugei Evai vestuvinę suknelę.

Kitas šaltinis papasakojo, kad buvusi serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė ir jos tuomet dar tik sužadėtinis savo didžiąją dieną prieš jungtuvių ceremoniją ilsėjosi prie baseino su Beckhamais ir bičiuliu Ricky.

„Eva atrodė tokia laiminga, – sakė šaltinis. – Ji, atrodė, nė kiek nesijaudino dėl savo vestuvių. Galima sakyti, kad ji labai džiaugėsi švęsdama savo ypatingą dieną su draugais.“

41 metų Eva ir 47 metų Jose susižadėjo gruodį, per atostogas Dubajuje, kai „Televisa“ bosas įteikė aktorei žiedą su rubinu. Pora pradėjo susitikinėti 2013 metų pabaigoje.

Tai jau trečia santuoka Evai, kuri anksčiau buvo ištekėjusi už aktoriaus Tylerio Christopherio (Tailerio Kristoferio) ir krepšinio žvaigždės Tony Parkerio (Tonio Parkerio).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS