O. Osbourno žmona: esu užtikusi jį lovoje su dviem savo vaikų auklėmis | KaunoDiena.lt

O. OSBOURNO ŽMONA: ESU UŽTIKUSI JĮ LOVOJE SU DVIEM SAVO VAIKŲ AUKLĖMIS

  • 0

Roko matriarchė Sharon Osbourne (Šeron Osborn) prisipažino, kad prieš daug metų aptiko savo vyrą Ozzy Osbourne (Ozį Osborną) lovoje su dviem savo vaikų auklėmis.

Apie tai ji papasakojo savo televizijos pokalbių laidoje „The Talk“ antradienį, kai kiti laidos vedantieji prakalbo apie neseniai aktorės Evos Amurri Martino (Evos Amuri Martino) paskelbtą žinutę tinklaraštyje apie tai, jog ji buvo priversta atleisti jau antrą savo dvejų metų dukrytės auklę, kuri nesėkmingai bandė sugundyti jos vyrą sportininką Kyle'ą Martino (Kailą Martiną).

Sh.Osbourne pasidalino savo patirtimi ir patikino, kad jai tai buvo nutikę „daug kartų“ – tiek daug, kad ji net norėjo išleisti knygą apie tas vaikų prižiūrėtojas.

„Mes turėjome keturias aukles, nes aš turiu tris vaikus. Dirbdavau penkias dienas per savaitę ir daug keliaudavau, – pasakojo ji. – Auklė negali dirbti septynias dienas per savaitę, todėl mes turėjome keturias aukles, kurios dirbo pasikeisdamos. Turiu jums pasakyti, kad jos buvo mano prakeiksmas. Jos visos norėjo būti įžymybėmis. Joms visoms reikėjo pinigų“.

„Dvi iš jų aš pagavau atskirai lovoje su Ozzy. Ir tai vis kartojosi ir kartojosi, ir kartojosi“, – kalbėjo Sharon.

Kitai laidos vedėjai Sarai Gilbert pasiūlius, kad Sharon geriau vertėjo išlieti savo pyktį ant grupės „Black Sabbath“ lyderio, ši iš karto atmetė šią mintį, leisdama suprasti, kad neištikimybės akimirkomis Ozzy būdavo veikiamas narkotikų arba alkoholio.

„Jokiais būdais! – sušuko Sharon. – Jis buvo netekęs galvos. Jis laikė mane savo pirmąja žmona, jas jis vadino manimi. Jis nieko nesuvokė!“

„Pagaliau, – prisipažino Sharon, – aš pasamdžiau auklę, vardu Didysis Deivas (Big Deiv)“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS