O. Pikul apie išsaugotą šeimą: išmokau peržengti savo ego ir stengtis dėl ateities | KaunoDiena.lt

O. PIKUL APIE IŠSAUGOTĄ ŠEIMĄ: IŠMOKAU PERŽENGTI SAVO EGO IR STENGTIS DĖL ATEITIES

  • 12

„Jūs neįsivaizduojate, iki kiek mums vienodai, kas ką kalba... Mes gyvename savo gyvenimą. Supratome ir išmokome vieną dalyką – ne tėvai mums reguliuos gyvenimą, ne draugai ir ne komentatoriai. Tiesą pasakius, man nusispjauti, ką komentatoriai kalba, nes mano gyvenimui tai įtakos nedaro“, – teigs grupės „Naujosios pupytės“ lyderė, vizažo meistrė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Oksana teigs ir taip per didelę duoklę atidavusi viešumui tuomet, kai vos prieš metus jos ir vyro pavardės mirgėjo interneto portalų antraštėse ar televizijos laidose. Po prieš metus grėsusių skyrybų šiandien Oksana sako vėl galinti džiaugtis meile ir ramybe šeimoje.

„Gavome gerą pamoką, kaip turėtume elgtis šeimoje. Nesakau, kad taip bus iki gyvenimo pabaigos. Aš labai to noriu ir tikiuosi, bet gyvenimas toks slidus reikalas...“, – teigs O. Pikul-Jasaitienė. Susitaikyti ir nesiskirti, pasak moters, buvo bendras sprendimas po ilgų pokalbių su sutuoktiniu, krepšininku Simu Jasaičiu.

Gavome gerą pamoką, kaip turėtume elgtis šeimoje.

Prieš beveik mėnesį 35-ojo gimtadienio proga Oksana įgyvendino ir vieną didžiausių savo svajonių, kuriai taupė beveik pusę gyvenimo. Nusipirko naujutėlaites patalpas, kuriose jau vasarą atvers „Grožio namus“ – nuosavą saloną. Vardan jo atsisakė gimtadienio šventės. Tiesa, draugai ją surengė slapta.

„Daugumai kilo klausimas, ar tik Oksana nesilaukia, kad nenori, negali švęsti, nes blogai jaučiasi... Galiu pasakyti: taip, aš turiu kūdikį, tai yra mano naujas verslas – grožio studija...“ – teigs O. Pikul-Jasaitienė.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šį trečiadienio vakarą 20 val. tik per LNK.

GALERIJA

  • O. Pikul apie išsaugotą šeimą: išmokau peržengti savo ego ir stengtis dėl ateities
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Anonimas

kad nieko neismoko rodo vienintelis zodis n u s i s p j a u t

vladas

Gal ir įdomiau,kai kitas savo ,,daiktą" pamaišė po neišsemiamą ,,aruodą".

nuomone

Vienodai ka komentuoja, o pati priraso, tai kaip nekomentuos. Nenori, kad komentuotu tai ir tylek.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS