Oficialu: teismas nutraukė V. ir R. Skaisgirių santuoką | KaunoDiena.lt

OFICIALU: TEISMAS NUTRAUKĖ V. IR R. SKAISGIRIŲ SANTUOKĄ

  • 10

Pirmadienį Vilniaus miesto apylinkės teismas oficialiai ištuokė Vaidą ir Rolandą Skaisgirius.

Pastarąją žinią patvirtino pati laidų vedėja V. Skaisgirė, skelbiama portale 15min.lt. Teigiama, kad abu sutuoktiniai skirtingais keliais pasuko bendru, draugišku sutarimu, todėl skyrybų procesas netruko ilgai.

Vilniaus miesto apylinkės teismą V. ir R. Skaisgirių skyrybų prašymas pasiekė prieš mėnesį.

Kalbos apie tai, kad Vaidos ir Rolando santykiai atsidūrė ant skyrybų slenksčio, pradėjo sklisti jau 2017 metais. Tačiau tąkart pora santykių krizę įveikė.

2019-ųjų gegužės mėnesį visuomenę pasiekė žinios, kad žinoma pora ir vėl susiduria su sunkumais. Tiesa, tąkart skelbta, kad prašymas skirtis jau pasiekė teismą.

„Kartu nesame jau daugiau negu metus“, – portalui sakė V. Skaisgirė. Moteris plačiau komentuoti skyrybų detalių nepanoro. „Jaučiu pagarbą buvusiam partneriui ir gerbiu buvusius santykius. Viešuma nėra ta vieta, kurioje reikėtų gvildenti tokius dalykus“, – tąkart sakė V. Skaisgirė.

Tačiau praėjus keliems mėnesiams pasklido kalbos apie tai, kad pora galimai susitaikė. Tokios kalbos pradėjo sklisti po socialiniuose tinkluose Vaidos ir Rolando paviešintų nuotraukų, kuriose įamžintos viešųjų ryšių specialistės ir televizijos prodiuserio kelionės akimirkos iš atostogų Danijoje.

2013 metų liepą Vaida ir Rolandas susituokė Barbadose. Ši santuoka Vaidai – pirmoji, o Rolandui – antroji.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Liūtė

Nei viena ištekėjusi moteris, kuri sutrumpins vyro pavardę, neišgyvens su juo visą gyvenimą Skaisgirė, Bunkė, Zvonkė. Ne be reikalo žinomas tarologas pasakė, kad yra Durnius ir Durnė, Karalius ir Karalienė.

Brone

Nusisikt

Stebintis

O siaube ir kas dabar bus? :)))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS