OG Version – nišinis ar visuotinai pripažintas atlikėjas? | KaunoDiena.lt

OG VERSION – NIŠINIS AR VISUOTINAI PRIPAŽINTAS ATLIKĖJAS?

  • 0

Dominykas Ježerys dar geriau žinomas kaip OG Version, pastaruoju metu susilaukia vis daugiau žmonių dėmesių. Atlikėjo albumas ,,Motyvacijos tikslai“ karaliavo Lietuvos „Spotify“ reitinguose, o jo rengiami koncertai šią vasarą ir džiugino, ir pykdė Lietuvos gyventojus. Naujoje „TV3 Play“ laidoje ,,Pašnekėkim“ laidos vedėjas Tomas Dzidzevičius analizuoja šio atlikėjo fenomeną.

– Tomai, kodėl šiai laidai būtent nusprendei analizuoti OG Version?

– Negaliu paneigti, kad esu dažnas jo klausytojas. Tad visada įdomu sužinoti daugiau apie tuos, kuriuos matai kitoje barikadų pusėje.

Kadangi stengiuosi būti objektyvus, noriu suprasti situacijas ir reiškinius, kurie supa pačius kūrėjus. Dažnai, ypač šiomis dienomis, kūrėjai yra sudievinami. Tai bedarydami žmonės praranda didelę dalį informacijos. O man visada įdomu matyti bendrą vaizdą. Tad tai ir buvo paskata sukurti epizodą apie OG. Norėjau susidaryti bendresnį vaizdą apie jį kaip atlikėją.

– Kas tave labiausiai nustebino ruošiant laidą apie jį?

– Sakyčiau mane labiausiai nustebino puikūs AGATA atstovo Lino komentarai apie OG Version fanų bazę ir kaip reikėtų vertinti jo renkamus skaičius. Aš likau nuoširdžiai nustebęs. Manau žiūrovai nustebs taip pat.

TV3 nuotr.

– Ką dar įdomaus žiūrovai sužinos?

– Žiūrovai taip pat išvys įdomius atsakymus, kurie paliečia hiphopo ir radijo amžinąjį konfliktą. Man pačiam šio epizodo kūrimas leido geriau suprasti radijo verslo principo veikimą ir jo įmantrybes.

Laidos anonsas:

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS