„Oskarų“ dalybose – įspūdingo stiliaus paradas | KaunoDiena.lt

„OSKARŲ“ DALYBOSE – ĮSPŪDINGO STILIAUS PARADAS

  • 0

Los Andžele vykstančio didžiausio Holivudo apdovanojimų renginio "Oskarai" laukia ne tik norintys sužinoti paauksuotų statulėlių savininkus, bet ir pamatyti, kuo pasipuošė kino ir pramogų pasaulio garsenybės. Raudonuoju "Oskarų" kilimu, kuris šiame renginyje išties nėra raudonas, žengia priklausantys "A sąrašui".

Triumfas: trys iš 92 "Oskarų" statulėlių – geriausių rankose. Amerikiečių aktoriui ir prodiuseriui Joaquinui Phoenixui, suvaidinusiam pagrindinį vaidmenį dramoje "Džokeris", atiteko geriausio aktoriaus apdovanojimas. Renee Zellweger, biografiniame filme "Džudi" sukūrusiai amerikiečių aktorės ir dainininkės Judy Garland vaidmenį, – geriausios aktorės apdovanojimas. Antraplanių aktorių kategorijoje geriausiu pripažintas aktorius Bradas Pittas už vaidmenį juostoje "Vieną kartą Holivude".

Spindesys: prabangių suknelių galerijoje dominavo balta spalva. Ją pasirinko brazilų aktorė ir modelis Adriana Lima, kanadietė aktorė ir modelis Shay Mitchell, "Victoria Secret" angelas – reta odos liga sergantis modelis Winnie Harlow, amerikiečių aktorė Scarlett Johansson.

Ypatinga: metų ceremonijoje netrūko nei ilgų šleifų, nei prabangių audinių, nei milijonais vertinamos juvelyrikos – garsenybės pasistengė sužibėti kuo įsimintiniau. Tai pavyko ir garsiajai realybės šou žvaigždei Kim Kardashian.

Spektras: vyrų kostiumai taip pat traukė akį. Nuo santūraus amerikiečių reperio G-Eazy įvaizdžio – iki jau įprastai "Oskarų" raudonojo kilimo sensacija tampančio Brodvėjaus žvaigždės Billy Porter.

Dedikacija: režisierius Spike Lee savo violetinės spalvos auksu puoštu kostiumu pagerbė tragiškai žuvusią NBA legendą Kobę Bryantą. Ant kostiumo atlapų ir nugaros matėsi išsiuvinėti krepšininko marškinėlių numeriai.

Įspūdinga: "Oskarui" nominuota tik viena nebaltaodė aktorė – britų žvaigždė Cynthia Erivo, filme "Harriet" suvaidinusi JAV kovos už vergovės panaikinimą aktyvistę Harriet Tubman. Nors C.Erivo nepavyko pelnyti geriausios aktorės statulėlės, ji buvo žvaigždė.

Žaisminga: "Oskarų" apdovanojimų ceremonijoje vyrauja santūresnė apranga, o "Vanity Fair" vakarėliui pasirenkami labiau gundantys įvaizdžiai: atsiranda daugiau blizgesio ir holivudinės prabangos. Tai pademonstravo ir modelis iš Pietų Afrikos Candice Susan Swanepoel, ir Puerto Rico aktorė, modelis Joan Smalls Rodriguez.

Ryškios: pirmenybę raudonai spalvai suteikė britų aktorė Kate Beckinsale ir amerikiečių modelis Hannah Jeter.

Formos: neabejotinai ryškiausios "undinėlės" – jaunoji Kardashianų-Jennerių klano narė kosmetikos milžinės savininkė Kylie Jenner ir britų aktorė Natalie Dormer.

GALERIJA

  • „Oskarų“ dalybose – įspūdingo stiliaus paradas
  • „Oskarų“ dalybose – įspūdingo stiliaus paradas
  • „Oskarų“ dalybose – įspūdingo stiliaus paradas
  • „Oskarų“ dalybose – įspūdingo stiliaus paradas
  • „Oskarų“ dalybose – įspūdingo stiliaus paradas
  • „Oskarų“ dalybose – įspūdingo stiliaus paradas
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS