P. Gražulis apie romantiškų santykių atnaujinimą su dukters mama Birute: gal yra tas noras | KaunoDiena.lt

P. GRAŽULIS APIE ROMANTIŠKŲ SANTYKIŲ ATNAUJINIMĄ SU DUKTERS MAMA BIRUTE: GAL YRA TAS NORAS

  • 19

Prieš keturis mėnesius Petras Gražulis po 27-erių metų neteko darbo Seime, o kartu – ir gyvenamosios vietos Seimo viešbutyje. Kol kas buvęs politikas leidžia dienas gamtoje, mėgaujasi su vaikais leidžiamu laiku, o antros pusės neieško. Anot jo, Petras nenori, kad jam kažkas vadovautų.

Ilgus metus Petras Gražulis gyveno Seimo viešbutyje, o netekęs parlamentaro mandato, neteko ir gyvenamosios vietos. Dabar jis gyvena sodyboje Trakų rajone – sodyboje, po kurioje vykusios šventės, kažkada buvo apkaltintas seksualine prievarta.

Laidos „KK2“ žurnalistams P. Gražulis pasakojo, kad dabar daug dėmesio stengiasi skirti vaikams.

„Dabar tikrai dažniau aplankau savo vaikus, su jais pabendrauju, per Velykas buvau parsivežęs Monikutę“, – apie su palangiške Birute auginamą mažametę dukra kalbėjo Petras.

Paklaustas, ar neplanuoja mėginti užmegzti romantiškų santykių su dukros mama, jis sakė, kad situacija gan komplikuota.

„Gal yra tas noras, bet, kaip žinote, ši istorija labai sudėtinga“, – sakė Petras.

Buvęs Seimo narys pridūrė, kad iš dukros jis sulaukia klausimų, kodėl tėtis negyvena kartu su mama.

Manau, kad būtų sudėtinga ir dėl jos charakterio.

„Gal ji iš savęs, gal ir mama kažką pamoko – nežinau. Manau, kad būtų sudėtinga ir dėl jos charakterio“, – apie dukros mamą Birutę Navickaitę sakė Petras Gražulis.

65-erių vyras pridūrė, kad per ilgus metus priprato gyventi savarankiškai – įsileisti į gyvenimą antrąją pusę būtų sudėtinga.

„Man niekas nepavadovaus – aš jau geriau pavadovausiu. Šiais laikais moterys vyrams labiau vadovauja, o man tai tas jau žemina vyrą“, – teigė P. Gražulis.

Kas naujo buvusio Seimo nario širdies reikaluose, kaip dar vienas skaudžias skyrybas išgyveno Monika Kvietkutė ir koks skandalas sprogo Lietuvos muzikos pasaulyje – laidoje „KK2“ per LNK.LT ir LNK eteryje.

 


 

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Julė

Skęstantis griebiasi ir šiaudo,kam dabar jis reikalingas,tegu gyvena tam miške,geras oras - sveikata, ir nereik tikėt,kad ji aukos savo gyvenimą prižiurėt ligonį ,juk ne jaunystė,gali ir sveikata sušlubuot,Birutė ras pagal savo amžių ir gyvens laimingai,

Seimas

ir visa Lietuva lengviau atsikvėpė,kai šitas "gudrutis" buvo išmestas, melagis ir šlykštus tipas,dabar gali savo pasakas gargždų vatoms sekti.

!=]

Irutė trumpiau Irka tačiau Birutė trumpiau .!? :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS